Днес
Лег 5@100,110,110,105,100
Напади 5@60 + 4х3@70
Набирания 5,4 тука така ме заболяха мазолите,че направо не можех да се държа на лоста.
Скрипец вертикален 2х4@100
Кофи 3х8
Ренегадско 2х3@15
След почти едномесечна пауза днес успях да стигна до залата.За съжаление празниците дадоха доста негативни резултати.Чувствах се сякаш не съм тренирал една година,а не 1 месец.Липса на сила,енергия.Ужас общо взето
Набирания-6
Кофички-10
Лег 5@60,90,90,90
Клек 5@60,80,80,80
curl & arnold press 4х5@15
гледам ти сега послените 2 тренировки. в първата имаш набирания и верт. скрипец, т.е. две дърпащи упражнения с кажи-речи една и съща цел. и нито едно бутащо. във втората тренировка обратното - стр. преса и кофички - и двете бутащи. и нито едно дърпащо. защо?
Като цяло още съм постпразничен и правя произволни тренировки без да спазвам определена програма.
За предпоследната тренировка,скрипеца го правя като допълнение към набиранията,в смисъл като едно упражнение.В КПП няма ли достатъчно бутащ елемент?По принцип се води усукващо май.Нападите клякащо ли се водят?
За последната,тягата не е ли дърпащо?
за тягата сме водили дискусии. нямаше абсолютно на 100% еднозначен отговор. тягата аз лично я възприемам като упражнение за цялото тяло. защото няма нещо, което да не активира.