Mitk0 - тренировки
Moderators: Милко Георгиев, pa4080
27.02.2009
Днес изпит, интервю, обикаляне за подарък, обикаляне за обувки, тичане нагоре-надолу с лаптопа (защо ли го помъкнах...), глад и стрес, но поне успях да вместя една тренировка в програмата.
Военна преса - до 1@65
Мъртва тяга + Гребане с щанга + Good Morning + Клек - 8,8@60
Бицепсово сгъване с дъмбел - 5,5,5@20
Трицепсово разгъване с дъмбел зад врата - 5,5,5@10
Набирания - 5@+20, 5@+33
Кростренажор, предмишница
Днес изпит, интервю, обикаляне за подарък, обикаляне за обувки, тичане нагоре-надолу с лаптопа (защо ли го помъкнах...), глад и стрес, но поне успях да вместя една тренировка в програмата.
Военна преса - до 1@65
Мъртва тяга + Гребане с щанга + Good Morning + Клек - 8,8@60
Бицепсово сгъване с дъмбел - 5,5,5@20
Трицепсово разгъване с дъмбел зад врата - 5,5,5@10
Набирания - 5@+20, 5@+33
Кростренажор, предмишница
Еми не зарастват бързо, мило, ма нали искаше разнообразие! Сега кво да го правя скапания бич, като съм загубил касовата?
06.03.2009
Военна преса - 5@50, 5@55, 3@60, 1@65
Обръщания - 5@50, 5@60, 3@70, 1@80
Клек - 5@50, 5@80, 5@110
Набирания на 5+1 пръста, кростренажор, коремни преси
Военната преса много леко мина, трябва да пробвам от стойка, без да обръщам щангата.
Военна преса - 5@50, 5@55, 3@60, 1@65
Обръщания - 5@50, 5@60, 3@70, 1@80
Клек - 5@50, 5@80, 5@110
Набирания на 5+1 пръста, кростренажор, коремни преси
Военната преса много леко мина, трябва да пробвам от стойка, без да обръщам щангата.
Еми не зарастват бързо, мило, ма нали искаше разнообразие! Сега кво да го правя скапания бич, като съм загубил касовата?
08.03.2009
Мъртва тяга - 1@110, 1@140, 1@160, 1@170 (смесен хват)
Гребане с щанга - 8,8,8,8@70
Face Pull, Full Contact Twist, набирания
Вместо Face Pull мислех да правя дървар, обаче кофти скрипецът в "Христо Ботев" ми направи изненада - въжето излезна от улея на макарата и тежестите се изръсиха върху пръстите ми, докато още започвах. Сега показалецът на дясната ми ръка минава през цветовете на дъгата, но така като гледам няма нищо счупено и нокът няма да пада.
Мъртва тяга - 1@110, 1@140, 1@160, 1@170 (смесен хват)
Гребане с щанга - 8,8,8,8@70
Face Pull, Full Contact Twist, набирания
Вместо Face Pull мислех да правя дървар, обаче кофти скрипецът в "Христо Ботев" ми направи изненада - въжето излезна от улея на макарата и тежестите се изръсиха върху пръстите ми, докато още започвах. Сега показалецът на дясната ми ръка минава през цветовете на дъгата, но така като гледам няма нищо счупено и нокът няма да пада.
10.03.2009
Напади - 5@50, 5@60, 5@70, 5@80
Наклонена лежанка - 5,5@70, 1@80
Good Morning, бицепсови сгъвания с дъмбел, обръщания
На лежанката направих трудно 2 серии на 70, при което реших да направя тройка на 80, надявайки се да имам сили за четворка, например.
Взимам щангата, правя едно, уж не много трудно, спускам за второ, вдигам до средата, спирам, щангата леко започва да слиза, аз я държа да не падне върху мен. Погледнах едно от момчетата около мен и успях да промълвя "Извиняйможлимипомогнеш", така че ме видя и ми помогна да оставя щангата.
От 05.03 до днес всеки ден правех тренировки, като тези, които не съм писал, не са включвали някакви тежки за мен упражнения, обаче изглежда натоварването си казва думата - за първи път след първата ми тренировка в зала трябва да ме спасяват на лежанката
Напади - 5@50, 5@60, 5@70, 5@80
Наклонена лежанка - 5,5@70, 1@80
Good Morning, бицепсови сгъвания с дъмбел, обръщания
На лежанката направих трудно 2 серии на 70, при което реших да направя тройка на 80, надявайки се да имам сили за четворка, например.
Взимам щангата, правя едно, уж не много трудно, спускам за второ, вдигам до средата, спирам, щангата леко започва да слиза, аз я държа да не падне върху мен. Погледнах едно от момчетата около мен и успях да промълвя "Извиняйможлимипомогнеш", така че ме видя и ми помогна да оставя щангата.
От 05.03 до днес всеки ден правех тренировки, като тези, които не съм писал, не са включвали някакви тежки за мен упражнения, обаче изглежда натоварването си казва думата - за първи път след първата ми тренировка в зала трябва да ме спасяват на лежанката
Last edited by Mitk0 on Wed Mar 11, 2009 22:14, edited 1 time in total.
Мне, мислех и днес да не почивам, обаче не бях спал цяла нощ заради един изпит и нямаше как.Ира wrote:Митко, не си ли почивал от 05.03.? Нали трябва да правим първо с висаката тежест, после да намаляме?
Мисля, че вече ще си почиваш повече
Иначе аз съм свикнал да си повишавам тежестта (ramping up sets като в Westside ME).
Сигурно е повече въпрос на решение, отколкото на физическа невъзможност да използвам тежести близо до 1RM веднага след загрявката, ама навик, какво да се прави.
Иначе умората не би трябвало да ти пречи да преценяваш правилно ситуацията. Аз съм си виновен, че пренебрегнах очевидното
12.03.2009
Набирания - 10,10,10 (перфектни)
Клек - 5@80, 5,5@110
Гребане с щанга - 5,5,5@80
Разгъване с дъмбели за задно рамо - 5,5,5@10
Хоризонтален скрипец, предмишница
Последна тренировка за близката седмица. Следва почивка.
Набирания - 10,10,10 (перфектни)
Клек - 5@80, 5,5@110
Гребане с щанга - 5,5,5@80
Разгъване с дъмбели за задно рамо - 5,5,5@10
Хоризонтален скрипец, предмишница
Последна тренировка за близката седмица. Следва почивка.
21.03.2009
Мини SpiderGames
Мъртва тяга - 160
Военна преса - 60
Напад - 95
Набиране с тежест - 35
Лицеви опори - 42
Набирания - 12
Клекове на един крак - 50
L-стоеж - 30 сек
Скок на дължина - не помня, след Борко
Станах 3-ти, след като Noodle ни пръсна всичките
Имах reality check и едно момче ме би на нещата, на които си мислех, че ще съм добър - набирания, набирания с тежест, напад. Бях тръгнал с бая по-голяма кошница, обаче тоя ден си беше на другите.
Суперготин experience иначе, а Милко използва случая да покаже колко е луд - 113 клека на един крак, напад с 125, обаче си даде сам фал и не го брои, за малко набиране с 57.5, и не на последно място -1 лицеви опори (сигурно му е личен рекорд).
Днес в залата пак пробвах някои неща - едвам направих 55 на военна преса (-13 кг) и 160 на мъртва тяга (-10 кг, с ужасна техника) - изпържил съм се. Следващите 10-на тренировки ще пробвам Standard Stamina, защото не е толкова интензивна като Constant Stamina.
Мини SpiderGames
Мъртва тяга - 160
Военна преса - 60
Напад - 95
Набиране с тежест - 35
Лицеви опори - 42
Набирания - 12
Клекове на един крак - 50
L-стоеж - 30 сек
Скок на дължина - не помня, след Борко
Станах 3-ти, след като Noodle ни пръсна всичките
Имах reality check и едно момче ме би на нещата, на които си мислех, че ще съм добър - набирания, набирания с тежест, напад. Бях тръгнал с бая по-голяма кошница, обаче тоя ден си беше на другите.
Суперготин experience иначе, а Милко използва случая да покаже колко е луд - 113 клека на един крак, напад с 125, обаче си даде сам фал и не го брои, за малко набиране с 57.5, и не на последно място -1 лицеви опори (сигурно му е личен рекорд).
Днес в залата пак пробвах някои неща - едвам направих 55 на военна преса (-13 кг) и 160 на мъртва тяга (-10 кг, с ужасна техника) - изпържил съм се. Следващите 10-на тренировки ще пробвам Standard Stamina, защото не е толкова интензивна като Constant Stamina.
- Милко Георгиев
- Академик

29.03.2009
Вчера играхме футбол в една лига и направихме 2 мача един след друг - много се смазах, а също и си прецаках единия глезен и един пръст на дясната ръка. Пръстът май е счупен, щото ме боли здраво и се поду доста, обаче Студентска поликлиника не бачка днес, а не е като за Пирогов.
Все пак днес тренировка със всички уреди, на които мога да не ползвам хват, коремни преси, good morning.
Вчера играхме футбол в една лига и направихме 2 мача един след друг - много се смазах, а също и си прецаках единия глезен и един пръст на дясната ръка. Пръстът май е счупен, щото ме боли здраво и се поду доста, обаче Студентска поликлиника не бачка днес, а не е като за Пирогов.
Все пак днес тренировка със всички уреди, на които мога да не ползвам хват, коремни преси, good morning.
31.03.2009
Пръстът е пукнат - 2 седмици пуканки и филми. Е, не съвсем. Днес бях на тренировка
Клек - 5@70, 5@90, 5@110, 1@120, 0.5@130
Пек-дек, машина за рамо, вертикален скрипец, коремни преси
На клека много лесно вдигнах 110 и 120 и реших да пробвам докъде мога. Нещо задухът в залата ми дойде в повече и докато спусках 130 се уплаших, и почнах да се изправям преди паралела - не тежаха много, ама поне ги усетих, че не са проблем.
Милко твърди, че нападите са поне толкова добри, колкото клека, затова отсега започвам да ги ползвам вместо него.
Пръстът е пукнат - 2 седмици пуканки и филми. Е, не съвсем. Днес бях на тренировка
Клек - 5@70, 5@90, 5@110, 1@120, 0.5@130
Пек-дек, машина за рамо, вертикален скрипец, коремни преси
На клека много лесно вдигнах 110 и 120 и реших да пробвам докъде мога. Нещо задухът в залата ми дойде в повече и докато спусках 130 се уплаших, и почнах да се изправям преди паралела - не тежаха много, ама поне ги усетих, че не са проблем.
Милко твърди, че нападите са поне толкова добри, колкото клека, затова отсега започвам да ги ползвам вместо него.
- Милко Георгиев
- Академик