А аз, за да затвърдя убеждението ти, ще добавя, `е то дори не расте по нашите географски ширини.
Между другото, никой не каза да не се яде авокадо, просто някои хора изразяват предпо`итанията си към храните от животински произход.
Moderators: Милко Георгиев, pa4080

Упс! Квалификация.Ицето wrote:В момента всичко е абсолютен екстремизъм![]()
Като основен, редовен, лесен, достатъчно пълноценен източник на хранителни вещества - да. Това е (и) моя 7 годишен опит в хранането.Ицето wrote:Нещата наистина стигнаха до свиня и яйца.
Ууупппззз!Ицето wrote:Тука доколкото виждам хората не са атлети като Милко това да им е професията, където всеки детайл е изключително важен, просто се грижат за здравето и за външния си вид.
Като не ти трябва - НЕ го прави. Но и НЕ съди останалите.Ицето wrote:Има си дума една дума на гръцки, поради ограничения ми капацитет на мозъка не мога да си спомня е баш тази мания за здравословно хранене. Това постоянно рафиниране и изчистване не ми трябва.
И ако ги сметнеш за полезни и те са полезни ще се подобриш. Ако ли не - не ги използвай. Никой не ти налага нищо. Кажи мерси за съвета и яж кроасани с авокадоИцето wrote:Ако си дам днешното меню (6 яйца, дроб, 80 гр. масло, домат, авокадо, зехтин, бадеми) ще ми се намерят 5 кусура и как мога да го изчистя![]()
Момче, увличаш се. И аз не съм привърженик на фанатизма, особено когато е основан на кофти принципи.Ицето wrote:Ако някой спомене греховната дума плод (а какво пишеше - до един на ден, в активната част) ще бъде пратен на Испанската инквизиция.
Да, така е. Но дори да бъде такова, пак става. Въпросът е, че не е нужно.[/quote]Ицето wrote:А и Милко си го каза, ВМ-НВД не е БЕЗвъглехидратно, та така...
Не си първият който твърди, че това е сектантство!Ицето wrote:Добре, аз съм си инат и продължавам да твърдя, че това вече е сектантство. Сори.![]()
Щом авокадото не е смислена храна...