| Предишната тема :: Следващата тема |
| Автор |
Съобщение |
media_na Ст. асистент

Юзър от: 13 Юли 2009 Мнения: 252 Живее в: Стара Загора
|
Пуснато на: Нед Фев 07, 2010 14:36 Заглавие: |
|
|
В петък вечер и вчера пълен провал с храната , то не беше излизане, рождени дни...
В петък нямаше тренировка.Вчера беше в домашни условия - 3 кръга
3х5 лицеви
3х10 тръстери
3х5 едно упражнение за страничната линия
10 мин.кростренажор, монотонно
Днес тренировката:
м.тяга - 5х5х62,5
КПП - 5х5х7 плочки
напад с дъмбели - 5х5х30
ренегатско с бутане - 5х5х10
Относно тягата усещам, че мога да вдигна и още, но не знам....да продължа още малко на тези кг....ще видим.
Яденето ми до сега е ...около 200 г много препечено св.контра филе (еми малко го изтървах ) и въпреки маслото и салата ми беше толкова трудно да го прекарам, че имах чувтвото, че изхабих повече калории докато дъвчех, отколкото приех с цялата храна...
Но...упоритото си е упорито..
Лек ден! _________________ Имало едно време....... |
|
| Върнете се в началото |
|
 |
media_na Ст. асистент

|
Пуснато на: Пон Фев 08, 2010 09:28 Заглавие: |
|
|
Тренировката днес е вкъщи,времето е ужасно и не рискувам да се качвам в колата.
кръгова тренировка:
лицеви опори - 7,7,6
windmill -6,6,6 като държах по 3кг гиричка и двете ръце
повдигане на ръцете встрани с гирички
после 40 мин кростренажор - монотонно, ама така ми се бягаше, на 5 степен (от 8 ), гледах да не падам под 15 км/ч.Всъщност интервалното не ми е много присърце,особено като ми е нервно, както днес.Рядко имам настроение за него.
след кроса - още 2х10 windmill, без почивка, само колкото да сменя ръцете.
Тъпо е да си затворен цял ден вкъщи, днес не съм и на работа, а и излизане засега не се очертава.
Лек снежен ден на всички!  _________________ Имало едно време....... |
|
|
 |
media_na Ст. асистент

|
Пуснато на: Вто Фев 09, 2010 11:39 Заглавие: |
|
|
Днес ходих в залата:
клек- 5х5х52,5
лежанка - 5х5х32,5
ренегатско - 5х5х25
ФКТ - 5х5х27,5
Днес тренировката ми беше мудна и трудна, но това се дължи на напрежението около мен.Мислех, че залата ще ме разведри, но нещо този път не се получи
|
|
 |
goldy24 Ст. асистент

Юзър от: 14 Ное 2007 Мнения: 452 Живее в: nessebar
|
Пуснато на: Вто Фев 09, 2010 11:43 Заглавие: |
|
|
| media_na написа: | Днес ходих в залата:
клек- 5х5х52,5
лежанка - 5х5х32,5
ренегатско - 5х5х25
ФКТ - 5х5х27,5
Днес тренировката ми беше мудна и трудна, но това се дължи на напрежението около мен.Мислех, че залата ще ме разведри, но нещо този път не се получи
Лек ден! |
за ренегадското.Сериозна тежест. |
|
|
 |
Joss Stone Ст. асистент

Юзър от: 24 Авг 2005 Мнения: 319
|
Пуснато на: Вто Фев 09, 2010 12:14 Заглавие: |
|
|
и аз да изкажа възхищение за ренегатското, най- любимото |
|
|
 |
media_na Ст. асистент

|
Пуснато на: Вто Фев 09, 2010 12:53 Заглавие: |
|
|
Благодаря ви ! И на мен ми е едно от най-любимите упражнения!  _________________ Имало едно време....... |
|
|
 |
media_na Ст. асистент

|
Пуснато на: Сря Фев 10, 2010 11:42 Заглавие: |
|
|
Днес няма тренировка.Но пък има голям глад... Е, кво да се прави,'ше се яде
закуска 4 яйца с масло. За обяд съм планирала бутче със салата,довечера ще видим, сигурно п.дробчета с масло и лук.Салатите не ги споменавам, но ще ги има.
|
|
 |
media_na Ст. асистент

|
Пуснато на: Пет Фев 12, 2010 12:51 Заглавие: |
|
|
Тренировка днес:
оувърхед клек - 1х20(първа проба само с лост); 1х25;3х27,5 - определено не е моето упражнение, не ми хареса особено засега. По-натъй може и да му свикна
ренегатско пейка - 3х5х20;2х5х22,5 - иде ми малко в повече, ама нали съм си инат...
бг.клек - 5х5х30
странична преса - 1х5х15;4х5х12,5
Днес за първи път се пробвах и да се набирам, някъде между останалите упражнения.Общо направих: 2 на халки,3 подхват,по-късно още 2 подхват и едно на халки с малко задържане.Надхват не можах нито едно повторение
закуска:3/4 ябълка,пил.филе с масло,1 бутче,2 крила
следващото ми ядене ще е чак на вечеря сигурно, че съм затрупана със задължения, а и никак не съм гладна, предвид обилната закуска...
Лек ден на всички! _________________ Имало едно време....... |
|
|
 |
media_na Ст. асистент

|
Пуснато на: Съб Фев 13, 2010 18:01 Заглавие: |
|
|
м.тяга - 5х5х65
станична преса - 5х5х12,5
КПП - 5х5х7 плочки
бг клек - 5х5х30
windmill - 5х5х10кг в ръка (общо с 20)
храната като качество е добре , но като количество е малко повече Лакомия голяма тия дни!  _________________ Имало едно време....... |
|
|
 |
media_na Ст. асистент

|
Пуснато на: Вто Фев 16, 2010 11:41 Заглавие: |
|
|
Ренегатско- 3х5х25
странична преса - 3х5х12,5
ФКТ - 3х5х30
клек -3х5х52,5
пътека - интервално 20 мин.
Днес нервата ме тресе яко и затова направих по-малко упражнения с тежести,разсеяна съм и най-много да направя беля.Затова пък на кардиото не му простих.Правих интервали 60/90 сек.Накрая мислех, че ще припадна.Добре ми дойде като цяло.
|
|
 |
media_na Ст. асистент

|
Пуснато на: Сря Фев 17, 2010 15:59 Заглавие: |
|
|
Днес тренировка няма, но пък има цикъл.Не знайно защо се бях заблудила, че ще е другата седмица .Сега поне си обяснявам странните ми настроения и лакомията ми през изминалите дни
днес също си хапвам стабилно...до сега съм на общо 7 яйца ,40 г масло, 1 пил бутче и 1 зелена салата с 5 маслинки и малко зехтин.Малее аоще е едва 16ч.Ми то за довечера не остана...една салата и дотам...
|
|
 |
media_na Ст. асистент

|
Пуснато на: Пон Фев 22, 2010 20:00 Заглавие: |
|
|
Вече 5 дни няма зала и сигурно още няколко ще е така.Пак съм на тема кардио.Не знам защо като съм под напрежение или съм разстроена само кардиото ми помага.Понеже съм твърде разсеяна се страхувам , че не мога да се концентрирам достатъчно с тежестите и най - много да направя някоя беля.А и желанието не е достатъчно.
Затова пък от няколко дни (повлияна от олимпиадата и от спорта,който винаги гледам с удоволствие - фигурно пързаляне) се каня да си купя ролери и днес ми остана време да го направя.И така се качих на нашето аязмо...
Все си мислех, че помня как се карат от детските си години...... Е, да помня ,ама малко, трудно ми е да спирам по надолнище, да не казвам невъзможно.Паднах само 2 пъти , което си е постижение , предвид НЕ качването ми на такова нещо от около 12-13 години
И както и да е ....карах около час и нещо, чувствах се страхотно, преизпълнена с енергия, все едно някой ме е държал в клетка през изминалите дни...и сега няколко часа по-късно имам чувството, че краката ми вибрират.Не ми се мисли утре за каква мускулна треска ще става въпрос... ....но луд умора няма....сутринта пак ще се връзват кънките, стига само да не вали.
Ей сега ще почета малко за правилната стойка на тялото и най-вече за техниката на спиране, че материята ми е мътна..
някой , ако има повече опит, моля да сподели
Като цяло храната е добре, даже малко малко онзи ден и вчера..,ама...ще наваксваме.
Лека вечер на всички!  _________________ Имало едно време....... |
|
|
 |
ExplorEr Асистент

Юзър от: 13 Ное 2009 Мнения: 117 Живее в: около Плевен
|
Пуснато на: Пон Фев 22, 2010 22:25 Заглавие: |
|
|
Здравей!
Ролерите са много забавни
Като бях малка карах всеки ден.А за спирането по баири-не се научих...Моята практика беше - засилвам се надолу по баира и се опитвам да завия накрая му с доста завидна скорост...приятни падания бяха
Ако разбереш нещо полезно за спирането-споделяй,аз още си пазя моите ролери..  |
|
|
 |
media_na Ст. асистент

|
Пуснато на: Вто Фев 23, 2010 14:54 Заглавие: |
|
|
| ExplorEr написа: |
Ако разбереш нещо полезно за спирането-споделяй,аз още си пазя моите ролери..  |
Амо това, което прочетох в нета е , че трябва като спираш единия крак да го "завъртиш" зад другия, нещо като обърнато Т.Но още не съм пробвала.Тази сутрин щях да ходя на едно друго място в нашия град да покарам, ама нямах толкова време.Затова пък отидох в залата:
клек с щанга - 5х5х50 (намалих малко, ама така го почувствах)
Ренегатско пейка - 5х5х20
странична преса - 5х5х12,5 (мисля, че скоро не съм имала толкова чиста техника - или поне така аз мисля, усещах упражнението с всяка фибра на тялото си - ДОВОЛНА!)
ФКТ - 5х5х30 - тука имах чувството, че нещо се откъсва вътре в корема ми
напад с дъмбели - 5х5х30 кг
Като цяло много ми хареса трена, сигурно е заради едноседмичната почивка.странното е , че нямам мускулна от вчерашното премеждие с ролерите.Много искам и днес да покарам, макар и малко, ама като гледам няма да имам време,.....но ще видим.
Храната днес:
закуска(след тренировка) 3 яйца , масло
обяд (преди 10 мин.) - 200-250 г св.контра филе на тиган с масло, зелена салата,зехтин,6 големи маслини
за вечеря съм предвидила кюфтета (50/50 св-тел.) и салата отново.
Днес се чувставам прекрасно, пожелавам Лек ден на всички!  _________________ Имало едно време....... |
|
|
 |
cremcaramel Професор

Юзър от: 29 Яну 2006 Мнения: 2254 Живее в: Brisbane
|
Пуснато на: Вто Фев 23, 2010 14:58 Заглавие: |
|
|
Уха... мислех си, че само аз ям по 200-250 грама месо наведнъж  _________________ По-добре здрав и богат, отколкото беден и болен
Low fat - low food |
|
|
 |
|
|
Не Можете да пускате нови теми Не Можете да отговаряте на темите Не Можете да променяте съобщенията си Не Можете да изтривате съобщенията си Не Можете да гласувате в анкети
|