Дневничето на медиа_на
Moderators: Милко Георгиев, pa4080
Тренировка днес:
оувърхед клек - 1х20(първа проба само с лост); 1х25;3х27,5 - определено не е моето упражнение, не ми хареса особено засега.
По-натъй може и да му свикна
ренегатско пейка - 3х5х20;2х5х22,5 - иде ми малко в повече, ама нали съм си инат...
бг.клек - 5х5х30
странична преса - 1х5х15;4х5х12,5
Днес за първи път се пробвах и да се набирам, някъде между останалите упражнения.Общо направих: 2 на халки,3 подхват,по-късно още 2 подхват и едно на халки с малко задържане.Надхват не можах нито едно повторение
закуска:3/4 ябълка,пил.филе с масло,1 бутче,2 крила
следващото ми ядене ще е чак на вечеря сигурно, че съм затрупана със задължения, а и никак не съм гладна, предвид обилната закуска...
Лек ден на всички!
оувърхед клек - 1х20(първа проба само с лост); 1х25;3х27,5 - определено не е моето упражнение, не ми хареса особено засега.
ренегатско пейка - 3х5х20;2х5х22,5 - иде ми малко в повече, ама нали съм си инат...
бг.клек - 5х5х30
странична преса - 1х5х15;4х5х12,5
Днес за първи път се пробвах и да се набирам, някъде между останалите упражнения.Общо направих: 2 на халки,3 подхват,по-късно още 2 подхват и едно на халки с малко задържане.Надхват не можах нито едно повторение
закуска:3/4 ябълка,пил.филе с масло,1 бутче,2 крила
следващото ми ядене ще е чак на вечеря сигурно, че съм затрупана със задължения, а и никак не съм гладна, предвид обилната закуска...
Лек ден на всички!
Имало едно време.......
Ренегатско- 3х5х25
странична преса - 3х5х12,5
ФКТ - 3х5х30
клек -3х5х52,5
пътека - интервално 20 мин.
Днес нервата ме тресе яко и затова направих по-малко упражнения с тежести,разсеяна съм и най-много да направя беля.Затова пък на кардиото не му простих.Правих интервали 60/90 сек.Накрая мислех, че ще припадна.Добре ми дойде като цяло.
Лек ден!
странична преса - 3х5х12,5
ФКТ - 3х5х30
клек -3х5х52,5
пътека - интервално 20 мин.
Днес нервата ме тресе яко и затова направих по-малко упражнения с тежести,разсеяна съм и най-много да направя беля.Затова пък на кардиото не му простих.Правих интервали 60/90 сек.Накрая мислех, че ще припадна.Добре ми дойде като цяло.
Лек ден!
Имало едно време.......
Днес тренировка няма, но пък има цикъл.Не знайно защо се бях заблудила, че ще е другата седмица
.Сега поне си обяснявам странните ми настроения и лакомията ми през изминалите дни
днес също си хапвам стабилно...до сега съм на общо 7 яйца ,40 г масло, 1 пил бутче и 1 зелена салата с 5 маслинки и малко зехтин.Малее аоще е едва 16ч.Ми то за довечера не остана...една салата и дотам...
Лек ден!
днес също си хапвам стабилно...до сега съм на общо 7 яйца ,40 г масло, 1 пил бутче и 1 зелена салата с 5 маслинки и малко зехтин.Малее аоще е едва 16ч.Ми то за довечера не остана...една салата и дотам...
Лек ден!
Имало едно време.......
Вече 5 дни няма зала и сигурно още няколко ще е така.Пак съм на тема кардио.Не знам защо като съм под напрежение или съм разстроена само кардиото ми помага.Понеже съм твърде разсеяна се страхувам , че не мога да се концентрирам достатъчно с тежестите и най - много да направя някоя беля.А и желанието не е достатъчно.
Затова пък от няколко дни (повлияна от олимпиадата и от спорта,който винаги гледам с удоволствие - фигурно пързаляне) се каня да си купя ролери и днес ми остана време да го направя.И така се качих на нашето аязмо...
Все си мислех, че помня как се карат от детските си години......
Е, да помня ,ама малко, трудно ми е да спирам по надолнище, да не казвам невъзможно.Паднах само 2 пъти
, което си е постижение , предвид НЕ качването ми на такова нещо от около 12-13 години
И както и да е ....карах около час и нещо, чувствах се страхотно, преизпълнена с енергия, все едно някой ме е държал в клетка през изминалите дни...и сега няколко часа по-късно имам чувството, че краката ми вибрират.Не ми се мисли утре за каква мускулна треска ще става въпрос...
....но луд умора няма....сутринта пак ще се връзват кънките, стига само да не вали.
Ей сега ще почета малко за правилната стойка на тялото и най-вече за техниката на спиране, че материята ми е мътна..
някой , ако има повече опит, моля да сподели
Като цяло храната е добре, даже малко малко онзи ден и вчера..,ама...ще наваксваме.
Лека вечер на всички!
Затова пък от няколко дни (повлияна от олимпиадата и от спорта,който винаги гледам с удоволствие - фигурно пързаляне) се каня да си купя ролери и днес ми остана време да го направя.И така се качих на нашето аязмо...
Все си мислех, че помня как се карат от детските си години......
И както и да е ....карах около час и нещо, чувствах се страхотно, преизпълнена с енергия, все едно някой ме е държал в клетка през изминалите дни...и сега няколко часа по-късно имам чувството, че краката ми вибрират.Не ми се мисли утре за каква мускулна треска ще става въпрос...
Ей сега ще почета малко за правилната стойка на тялото и най-вече за техниката на спиране, че материята ми е мътна..
някой , ако има повече опит, моля да сподели
Като цяло храната е добре, даже малко малко онзи ден и вчера..,ама...ще наваксваме.
Лека вечер на всички!
Имало едно време.......
Здравей!
Ролерите са много забавни
Като бях малка карах всеки ден.А за спирането по баири-не се научих...Моята практика беше - засилвам се надолу по баира и се опитвам да завия накрая му с доста завидна скорост...приятни падания бяха
Ако разбереш нещо полезно за спирането-споделяй,аз още си пазя моите ролери..
Ролерите са много забавни
Като бях малка карах всеки ден.А за спирането по баири-не се научих...Моята практика беше - засилвам се надолу по баира и се опитвам да завия накрая му с доста завидна скорост...приятни падания бяха
Ако разбереш нещо полезно за спирането-споделяй,аз още си пазя моите ролери..
Амо това, което прочетох в нета е , че трябва като спираш единия крак да го "завъртиш" зад другия, нещо като обърнато Т.Но още не съм пробвала.Тази сутрин щях да ходя на едно друго място в нашия град да покарам, ама нямах толкова време.Затова пък отидох в залата:ExplorEr wrote: Ако разбереш нещо полезно за спирането-споделяй,аз още си пазя моите ролери..
клек с щанга - 5х5х50 (намалих малко, ама така го почувствах)
Ренегатско пейка - 5х5х20
странична преса - 5х5х12,5 (мисля, че скоро не съм имала толкова чиста техника - или поне така аз мисля, усещах упражнението с всяка фибра на тялото си - ДОВОЛНА!)
ФКТ - 5х5х30 - тука имах чувството, че нещо се откъсва вътре в корема ми
напад с дъмбели - 5х5х30 кг
Като цяло много ми хареса трена, сигурно е заради едноседмичната почивка.странното е , че нямам мускулна от вчерашното премеждие с ролерите.Много искам и днес да покарам, макар и малко, ама като гледам няма да имам време,.....но ще видим.
Храната днес:
закуска(след тренировка) 3 яйца , масло
обяд (преди 10 мин.) - 200-250 г св.контра филе на тиган с масло, зелена салата,зехтин,6 големи маслини
за вечеря съм предвидила кюфтета (50/50 св-тел.) и салата отново.
Днес се чувставам прекрасно, пожелавам Лек ден на всички!
Имало едно време.......
- cremcaramel
- Ст. асистент

- cremcaramel
- Ст. асистент

Не съм писала известно време...храната ми беше по-скоро провал,до следобед всичко беше ок, а вечерта прекалявах...
И тренировките бяха кът.Имах малко лични проблеми и ме беше обзело едно такова настроение....
майко мила.
вчера си бях наумила, че ще бягам на стадиона.Направих 15 обиколки, като 2,6,10 и 15-та бяха ходене, а другите бягане (къде по-бързо, къде по-бавно,няк'ви импровизирани интервали).Храната вчера:4 яйца, около 50г. масло,пил дробчета,салата,зехтинче,маслинки.
Днес имах силното желание да отида в залата, ама такъв порой се сипеше сутринта, а за капак колата ми е в сервиза и затова се задоволих с велото вкъщи.Пак правих инпровизирани интервали, като приключих с табата.Накрая хубавичко се уморих, чак изплезих език.Храната до сега:3 яйца, масло,зелена салата,2 маслини и малко зехтинче,2-3 бодвания от сношните пил.дробчета,50-60 г сурови лешници и бадеми.За вечеря се очертава нЕк'во свинско+салата+чаша червено вино (а може би 2
)
Дано тази вечер ми се обадят за колата.....или поне утре сутрин да НЕ вали, много ми липсват тренировките в залата.
Лек ден на всички!
вчера си бях наумила, че ще бягам на стадиона.Направих 15 обиколки, като 2,6,10 и 15-та бяха ходене, а другите бягане (къде по-бързо, къде по-бавно,няк'ви импровизирани интервали).Храната вчера:4 яйца, около 50г. масло,пил дробчета,салата,зехтинче,маслинки.
Днес имах силното желание да отида в залата, ама такъв порой се сипеше сутринта, а за капак колата ми е в сервиза и затова се задоволих с велото вкъщи.Пак правих инпровизирани интервали, като приключих с табата.Накрая хубавичко се уморих, чак изплезих език.Храната до сега:3 яйца, масло,зелена салата,2 маслини и малко зехтинче,2-3 бодвания от сношните пил.дробчета,50-60 г сурови лешници и бадеми.За вечеря се очертава нЕк'во свинско+салата+чаша червено вино (а може би 2
Дано тази вечер ми се обадят за колата.....или поне утре сутрин да НЕ вали, много ми липсват тренировките в залата.
Лек ден на всички!
Имало едно време.......
След известно време Не ходене в залата, ето какво скалъпих днес:
Клек с щанга:
5х52,5
2х5х50
2х5х47,5
Ренегатско
5х25
5х22,5
3х5х20
Странична преса
5х5х12,5
бг клек
2х5х30
3х5х25
МВР
5х5х10
тръстъри
10х5 кг(в ръка)
9,8,7,6,5 х 8 кг(в ръка
4,3,2,1 х 10кг(в ръка)
8,7,6,5 х 10 кг(в ръка)
Поизморих се доста днес,но си го заслужавам.Пиша си доста черни точки и за храната през изминалите дни, затова сега ще се поугранича 2-3 дни само на месо, яйца и масло,и вода
Още от сега започва всичко да ме боли, не ми се мисли за утре!
Лек ден!
Клек с щанга:
5х52,5
2х5х50
2х5х47,5
Ренегатско
5х25
5х22,5
3х5х20
Странична преса
5х5х12,5
бг клек
2х5х30
3х5х25
МВР
5х5х10
тръстъри
10х5 кг(в ръка)
9,8,7,6,5 х 8 кг(в ръка
4,3,2,1 х 10кг(в ръка)
8,7,6,5 х 10 кг(в ръка)
Поизморих се доста днес,но си го заслужавам.Пиша си доста черни точки и за храната през изминалите дни, затова сега ще се поугранича 2-3 дни само на месо, яйца и масло,и вода
Още от сега започва всичко да ме боли, не ми се мисли за утре!
Лек ден!
Имало едно време.......