Плуване-горене на мазнини

Упражнения със собствено тегло, аеробни занимания, стречинг

Moderators: Милко Георгиев, pa4080

Post Reply
Галина Толкингтън (galya)
Ст. асистент
Ст. асистент

Re: Плуване-горене на мазнини

Post by Галина Толкингтън (galya) »

gadinko wrote:Такаааа...аз съм съвсем нов тука но сайта мног ми хареса:)тъй като имам "халтави стави" и проблеми с хрущялите мисля че фитнеса не ми е много полезен,та затуй практикувам плуване 3хседмично.Пия добваки,протеини,аминокиселини и секви такива екстри,но хаотично все още..основната ми цел е горена на гадните мазнинки дето са по мене:)бихте ли ми предложили няква система-хранене,добавки,плуване,която според Вас е най-ефикасна при горенето на мазнините-тъй като сигурно няма да мога да съчетавам плуването с фитнес:( Благодаря Ви предварително
Няма причина да не ходиш на фитнес. Ако са ти дадени правилни упражнения ставите ти само ще спечелят от това (аз така се оправих).
Има много повече полза от тежестите за ставите, отколкото предполагаш. На твое място не бих пила нищо, мазнините се свалят с хранене.
Плувай и ходи на фитнес, храни се разумно и с търпение ще стигнеш където си тръгнал.
wabbitt
Ученик
Ученик

Post by wabbitt »

Да, протеините ще ти помогнат, но тези в храната, а не прахообразните им варианти. Трябва да приемаш межди 2 и 2,5 гр на килограм Активно тегло.
Post Reply