Дневничето на медиа_на
Moderators: Милко Георгиев, pa4080
МВР - 10 х 5 х12,5
ренегатско пейка - 4х5х20
ренегатско - 6х5х20
клек - 7х5х50
Днес наблегнах на корема, направо не го понасям, навсякъде добре вървят нещата, ама този корем....
осбено под пъпа....
Храната:
3 яйца с масло
пиле на грил и зелена салата
бялото месо от пилето с масло и кашкавал и зелена салата
1 кисело мляко
шопска салата, 100 мл мастика
ренегатско пейка - 4х5х20
ренегатско - 6х5х20
клек - 7х5х50
Днес наблегнах на корема, направо не го понасям, навсякъде добре вървят нещата, ама този корем....
Храната:
3 яйца с масло
пиле на грил и зелена салата
бялото месо от пилето с масло и кашкавал и зелена салата
1 кисело мляко
шопска салата, 100 мл мастика
Имало едно време.......
07.06.
тренировка:
клек - 5х40;2х7х40
скрипец - 3х7х30
напад щанга - 3х5х25
ренегатско - 3х5х17,5
плие - 3х5х25
странична преса - 3х7х10
суинг - 4х10х10
сгъване и повдигане на дъмбели - 3х10х5
Следобед бях 4 часа на плаж и можеби около 1 - плуване ( е, до колкото мога
)
Онзи ден намалих значително тежестите, защото се бях отдала на кардиото - колело,вело,кростренажор...ноо разбирасе ми омръзна и усетих силно желание да се върна в залата.
Вчера:
м.тяга - 3х5х50
скрипец - 3х7х30
бг клек - 3х5х25
странична преса - 3х5х12,5
плие - 3х5х25 (някои на пръсти)
ренегатско - 3х5х20
тресалка 10 мин.
Храната е добре като качество.Все се каня да започна да броя калории,но бързо се отказвам като видя колко малко храна трябва да ям...
....
Лек ден!
тренировка:
клек - 5х40;2х7х40
скрипец - 3х7х30
напад щанга - 3х5х25
ренегатско - 3х5х17,5
плие - 3х5х25
странична преса - 3х7х10
суинг - 4х10х10
сгъване и повдигане на дъмбели - 3х10х5
Следобед бях 4 часа на плаж и можеби около 1 - плуване ( е, до колкото мога
Онзи ден намалих значително тежестите, защото се бях отдала на кардиото - колело,вело,кростренажор...ноо разбирасе ми омръзна и усетих силно желание да се върна в залата.
Вчера:
м.тяга - 3х5х50
скрипец - 3х7х30
бг клек - 3х5х25
странична преса - 3х5х12,5
плие - 3х5х25 (някои на пръсти)
ренегатско - 3х5х20
тресалка 10 мин.
Храната е добре като качество.Все се каня да започна да броя калории,но бързо се отказвам като видя колко малко храна трябва да ям...
Лек ден!
Имало едно време.......
- cremcaramel
- Ст. асистент

Много е гадно, нали, понякога ми се иска да съм мъж и да качвам маса...cremcaramel wrote:Хихи и аз съм такаmedia_na wrote:07.06.
Храната е добре като качество.Все се каня да започна да броя калории,но бързо се отказвам като видя колко малко храна трябва да ям.......
Лек ден!
Но...каквото беше - беше, започвам да броя.Не знам защо, но не се харесвам, въпреки че масово ми казват, че изглеждам добре.Долната част на корема ми е меко казано ужасна.
Другият ми проблем е с храната.Колкото се мъча да не ям млечни, толкова повече не ми се яде месо.Идва ми тежко в тия жеги.Все ми се хапва плодче или кисело мляко или нещо такова - свежо и леко.
Освен и аз като пойзънчето да се зарека без захар 1 мес и повече.
Днес пак съм с колелото, а довечера ако имам сила ще отида на тренировка (води се степ аеробика, ама е смесица между тае-бо, степаеробика и каланетика).Самото скачане ми е оттегчително, ама после се чувствам добре....ще видим
Лек ден!
Имало едно време.......
- cremcaramel
- Ст. асистент

И аз съм се наканила да почвам да броя малко по малко. Аз имам да чистя от корем, кръст, бедра... не знам защо го пиша в твоя дневник, може би като по-необвързващо
Не че съм в позиция да давам съвети, но все пак - като не ти се яде месо - не яж. И друго не яж. Изчакай хубаво да огладнееш и тогава се нахвърляй върху пържолите
Аз пък съм забелязала, че понеже вече съм свикнала да ям месо, и каквото и друго да ям, не мога да се наям, ако не съм изяла съответното количество месо. И понеже доста неща започнах да ям, и там някъде не излиза аритметиката...
Не че съм в позиция да давам съвети, но все пак - като не ти се яде месо - не яж. И друго не яж. Изчакай хубаво да огладнееш и тогава се нахвърляй върху пържолите
Аз пък съм забелязала, че понеже вече съм свикнала да ям месо, и каквото и друго да ям, не мога да се наям, ако не съм изяла съответното количество месо. И понеже доста неща започнах да ям, и там някъде не излиза аритметиката...
По-добре здрав и богат, отколкото беден и болен
Low fat - low food
Low fat - low food
Това с неяденето е идея, Карамелке , може да пробвам, само да не ме свари далеч от нас и да се нахвърля на нещо много по-лошо
Храната за днес:
8ч. - 2 рохки яйца
13ч. - пъстърва на скара с домати и краставици
16ч.-3 яйца (едното с два жълтъка
), голяма шопска
и ей сега след малко ще хапна едно кюфтенце, колкото да не огладнея по-късно, иначе не ми се яде много много
На тренировка не можах да отида, защото цял ден се налагаше да ходя напред-назад и все с колелото.Навъртях хубави км за днес,особено в най-голямата жега около 14-15 ч беше много весело
За утре съм запланувала един хубав плаж на някой басейн, дано се получи
Лека вечер!
Храната за днес:
8ч. - 2 рохки яйца
13ч. - пъстърва на скара с домати и краставици
16ч.-3 яйца (едното с два жълтъка
и ей сега след малко ще хапна едно кюфтенце, колкото да не огладнея по-късно, иначе не ми се яде много много
На тренировка не можах да отида, защото цял ден се налагаше да ходя напред-назад и все с колелото.Навъртях хубави км за днес,особено в най-голямата жега около 14-15 ч беше много весело
Лека вечер!
Имало едно време.......
Тренировка:
клек- 3х5х40
скрипец - 3х5х30
бг клек - 3х5х25
ренегатско - 3х5х20
плие - 3х5х27,5
стр.преса - 3х5х12,5
суинг - 3х10 (на ръка ) х 10
дъмбел - 10,9,8,7,6 х 5 в ръка
След тренировката цял ден бях на плаж, но почти не се къпах само се пекох на слънцето
и сега имам чудесен тен(като за втори плаж).
Храната ми днес е малко малко, ама не ми се яде.
9ч.- 100 г кайма (св-тел)
13ч - пил шишче (около 150 - 200 г ),домати и краставици
18ч - 3 яйца с масло и сирене
21ч.- направих си шопска салата, но изядох около половината;около 300 г к.мляко
Утре пак замислям плаж, ама този път ще взимам и синчето, което предполага повече бягане след него и повече цънбуркане във водата
Лека вечер!
клек- 3х5х40
скрипец - 3х5х30
бг клек - 3х5х25
ренегатско - 3х5х20
плие - 3х5х27,5
стр.преса - 3х5х12,5
суинг - 3х10 (на ръка ) х 10
дъмбел - 10,9,8,7,6 х 5 в ръка
След тренировката цял ден бях на плаж, но почти не се къпах само се пекох на слънцето
Храната ми днес е малко малко, ама не ми се яде.
9ч.- 100 г кайма (св-тел)
13ч - пил шишче (около 150 - 200 г ),домати и краставици
18ч - 3 яйца с масло и сирене
21ч.- направих си шопска салата, но изядох около половината;около 300 г к.мляко
Утре пак замислям плаж, ама този път ще взимам и синчето, което предполага повече бягане след него и повече цънбуркане във водата
Лека вечер!
Имало едно време.......
9ч. - 3 яйца с масло и сирене
13 ч. - св.шишчета с домати и краставици (2 бр ги ядохме с малкия)
17ч. - 1 кис.мляко
преди малко - шопска и 1/2 пиле на грил.
Цял ден плаж, много къпане във водата, много слънце.В момента се чувствам адски изтощена, след малко си лягам.
Лека вечер!
13 ч. - св.шишчета с домати и краставици (2 бр ги ядохме с малкия)
17ч. - 1 кис.мляко
преди малко - шопска и 1/2 пиле на грил.
Цял ден плаж, много къпане във водата, много слънце.В момента се чувствам адски изтощена, след малко си лягам.
Лека вечер!
Имало едно време.......
Нямам комп от известно време вкъщи.От работа надничам какво става във форума,ама нямам много време да пиша.
Храната ми е добре, особено последните дни, изключила съм и млечните тази седмица, че съм в ПМС и много се надувам
.
Тренировката ми е кардио вкъщи или залата или колело навън, или пък комбинация от всичко по малко - изцяло зависи от настроението ми.
Днес бях в залата и си правих трена за стягане.Доволна съм като цяло!
Лек ден!
Храната ми е добре, особено последните дни, изключила съм и млечните тази седмица, че съм в ПМС и много се надувам
Тренировката ми е кардио вкъщи или залата или колело навън, или пък комбинация от всичко по малко - изцяло зависи от настроението ми.
Днес бях в залата и си правих трена за стягане.Доволна съм като цяло!
Лек ден!
Имало едно време.......
Най - накрая имам нет вкъщи, едвам изтраях
Малко по късно ще напиша храната.А вчера тъкмо се наканих днес за пръв път да пробвам констант стамина и цикълът ми провали плановете.Цял ден ходя като гръмната
.Е, покарах малко вело вкъщи ама няма да го броя, че беше с едноооо теемпоооо.......
![ss_hide_1 [ss_hide_1]](./images/smilies/emoticon-0184-tmi.gif)
Малко по късно ще напиша храната.А вчера тъкмо се наканих днес за пръв път да пробвам констант стамина и цикълът ми провали плановете.Цял ден ходя като гръмната
Имало едно време.......