Spider Stamina Report
Moderators: Милко Георгиев, pa4080
- Милко Георгиев
- Академик

20.09.2010
Голям мързел ме налегна миналата седмица и е време да се стягам
.
Тренировката днес:
5 набирания в надхват
Тяга: 5,4,3,2,2,1,1,1 @ 130
Военна преса: 5,4,3,2,2,1,1,1 @ 60
На тяга и клек смятам, че съм си подобрил техниката. Сега активирам много повече задната верига, но откривам, че тя е изостанала. Това трябва да се коригира - може би ще включа "Добро утро" в тренировките си.
Военната преса върви много добре, става ми любимо движение
.
По-здрави!
Голям мързел ме налегна миналата седмица и е време да се стягам
Тренировката днес:
5 набирания в надхват
Тяга: 5,4,3,2,2,1,1,1 @ 130
Военна преса: 5,4,3,2,2,1,1,1 @ 60
На тяга и клек смятам, че съм си подобрил техниката. Сега активирам много повече задната верига, но откривам, че тя е изостанала. Това трябва да се коригира - може би ще включа "Добро утро" в тренировките си.
Военната преса върви много добре, става ми любимо движение
По-здрави!
21.09.2010
Набирания в надхват: 2х5
Комбинирани кофи: 2х5
Задни кофи: 5
Предни кофи: 5
В предходните си тренировки когато гонех обем на набиранията бях поставил техниката на заден план. Сега реших да правя хубави повторения - от "dead hang" до допиране на горната част на гърдите в лоста. Качеството все пак е по-важно от количеството. При кофите - техниката ми е най-лоша при кофичките със заден мах, а върху това ще се работи.
По-здрави!
Комбинирани кофи: 2х5
Задни кофи: 5
Предни кофи: 5
В предходните си тренировки когато гонех обем на набиранията бях поставил техниката на заден план. Сега реших да правя хубави повторения - от "dead hang" до допиране на горната част на гърдите в лоста. Качеството все пак е по-важно от количеството. При кофите - техниката ми е най-лоша при кофичките със заден мах, а върху това ще се работи.
По-здрави!