Преди години се занимавах с Бокс няколко години (от който 2 в спортно у-ще) бях доста слабичак и лек , но имах мн добра бързина.Спрях да тренирам преди ,но бързината ми се беше запазила (падна ,но не драстично много), тук идва и проблемът ми миналата година ноември месец ,започнах да хапвам повечко и да ходя на лостове за тонус и сила , но впоследствие на храненето и тренирането качих 6 килограма и ръцете ми се издуха с по 7 сантиметра и се вдървиха жестоко много.Следствие на оголемяването и вдървяването бързината ми падна адски много епслозивната сила на ударите също....Наскоро си взех пудовка 16 килограма ,вече ми е лекичка ,но въпреки всичко съм много доволен от нея и найстина ме направи по силен и по издържлив ,но бързината едва ли мога да върна с пудовката...Когато тренирах бокс за бързина правихме бой сянка с гири и тласкахме щанга , но разбрах ,че това много прецаквало ставите ,та затова искам да ви питам какво мога да тренирам за да възвърна поне малка част от тази бързина която съм имал ? Мерси и Поздрави
П.С ако съм го описал като най-големия идиот да ме извинявате ама хич не ме бива в обясненията