Минерали, витамини и т.н.

Moderators: Милко Георгиев, pa4080

Miyu-
Студент
Студент

Post by Miyu- »

Значи като ходя на плаж, няма да пия.
daniel.panev
Асистент
Асистент

Post by daniel.panev »

Е ти все едно нищо не правиш, тогава - егати плажа...
Miyu-
Студент
Студент

Post by Miyu- »

daniel.panev wrote:Е ти все едно нищо не правиш, тогава - егати плажа...
Не разбрах? :lol:
ina_ivanova
Ученик
Ученик

Post by ina_ivanova »

daniel.panev wrote:А на коя кълка лежиш? Че да дойда и аз да легна на нея, по комшийски...
btw - ти кога ще ме запознаеш с големия бял звяр, а?
На кълката наречена cod liver oil. :P
И да, крайно време е да те запозная с белия звяр, че цял квартал го познава, само ти не :D Срамота!
Vegetarian- ancient tribal slang for the village idiot who can’t hunt, fish or ride.
daniel.panev
Асистент
Асистент

Post by daniel.panev »

Утре кога ще го извеждаш?
ina_ivanova
Ученик
Ученик

Post by ina_ivanova »

Ке ти пиша на ЛС, да не ни бият за спама. :)
Vegetarian- ancient tribal slang for the village idiot who can’t hunt, fish or ride.
alexstoilov
Студент
Студент

Post by alexstoilov »

daniel.panev wrote:
alexstoilov wrote:Аз ползвам магнезиево олио, не е лошо да прочетете за него.
И как го ползваш?
Мажа се по ходилата и долната част на гърба,вечер. Ето малко инфо за предимствата на трансдермалното приложение.
http://www.youtube.com/watch?v=NaIJL9QI ... r_embedded
ina_ivanova
Ученик
Ученик

Post by ina_ivanova »

http://zaper.artcom.bg/%D0%BC%D0%B0%D0% ... %D0%BE-140 Има го и в аптеки Ремедиум това :) И аз го ползувам и съм много доволна- забравих за крампите на прасците. :yes:
ralito
Ученик
Ученик

Post by ralito »

http://www.iherb.com/Now-Foods-Super-EP ... /8305?at=0

Някои може ли да ми даде мнение, дали това е добро за пиене. Или е по-добре Ultra Omega-3, виждам че повечето на него залагат, но ми се струва че първото е с по-добри характеристики (ама тъй като съм нова в занаята не съм съвсем сигурна:) )

Мерси предварително за помощта.
freelancer_bg
изгонен.

Post by freelancer_bg »

Това, което си линкнала излиза по-скъпи, защото са по-малко на брой капсули и то с по-млако EPA в тях.
ralito
Ученик
Ученик

Post by ralito »

Е мерси, то трябва и да се чете внимателно. :)
Като недогледаш за какво се отнасят грамажите. Мерси пак.
Boreas
Ученик
Ученик

Post by Boreas »

Здравейте!
От няколко дена чета активно за хранителните добавки. Понеже съм на път да си понапазарувам реших добре да се информирам.
Това, което ме вълнува, е вит. А, Д и Омега3. Определено тук има добра информация и полезни линкове. След като поизчетох разни работи, стигнах до следния въпрос. Трябва ли реално да се взима вит. А, ако се приема например 1000 мг cold liver oil, което за разлика от рибеното масло освен Omega 3 съдържа Vitamin A 2667i.u., Vitamin D3 200i.u. (данните за А и Д са за конкретен продукт). Това означава, че може само да се донабавя Д3. Тук на няколко места беше споменато за ненужно високия прием на А.
Днес започнах да чета следното нещо - http://www.thenakedscientists.com/forum ... pic=5065.0.
Има прекалено много информация, но е полезно. Този Ико меко казано се поинтересувал от cold liver oil, и най-важното от ползата, дозирането, влиянието, взаимодействието на Д и А. Защото именно това е най-важното - в какви количества се взимат и кое как на какво влияе.
Това е засега от мен.
Поздрави
kovy
Ученик
Ученик

Post by kovy »

Да споделя личен опит с цинка - внимавайте какви дози взимате и колко време, защото след 30 дни по 50 мг. цинк получих световъртежи, гадене, загуба на баланс и въобще не беше фън без да съм болна. Добре че разбраха докторите какво е и след 3 дни спиране на цинка, много вода и кръвоносноразширяващо лекарство се оправих. Разбира се, всичко е индивидуално и нуждите на всеки са различни.
Милко Георгиев
Академик
Академик

Post by Милко Георгиев »

kovy wrote:Да споделя личен опит с цинка - внимавайте какви дози взимате и колко време, защото след 30 дни по 50 мг. цинк получих световъртежи, гадене, загуба на баланс и въобще не беше фън без да съм болна. Добре че разбраха докторите какво е и след 3 дни спиране на цинка, много вода и кръвоносноразширяващо лекарство се оправих. Разбира се, всичко е индивидуално и нуждите на всеки са различни.
Да, 25 мг дневно (или 50 мг през ден) е дозата и то за макс 30-45 дни.

Кондиционен треньор
mjjmiro
Ученик
Ученик

Post by mjjmiro »

Здравейте,
Някой взима ли продукти на walmark? Попаднах на това http://www.walmark.eu/bg/Pages/products ... C-Q10-60mg. Никъде не намерих Q10 на такава цена.
Post Reply