Видно от датата на регистрация на юзъра ми, изминало е доста време откакто чета форума. Със сигурност не съм от най-активните потребители, имайки предвид, че последният ми пост е от преди 5 години.
Всъщност от тогава, мисля дори няколко месеца повече, живея на ВМ-НВД, движа се, спортувам, уча и се развивам!
Идеята да си отворя нова тема в този раздел дойде след като установих, че трудно бих могъл да направя точна равносметка за постиженията и прогреса в тренировките и храненето, след като не съм си водил писмен документ за тази цел, а само временни бележки на някое файлче или табличка, които по-късно са били затрити в рисайкъл бина...
И след като след толкова време този раздел е пълен с теми, чиито брой непрекъснато расте, то със сигурност воденето на една такава лична тема не е лишено от смисъл
И така, да дам някои по-конкретни факти. Използвал съм различни варианти, програми и упражения, но в последните две години тренирам почти изцяло по Спайдър стамината, като съм използвал различните модификации за периоди не по-длъги от 3 месеца. Това явно показва кой тип трениране ми допада най-много
Имало е месеци, в които съм тренирал по два пъти седмично, както и такива с по 5-6 пъти, предимно през лятото, когато имам и повече свободно време. Но под две тренировки на седмица не съм падал, като се замисля...
В момента тренирам по Constant Stamina, а резултатите са следните:
Мъртва тяга - 80кг
Клек - 70кг
Странична преса - 25кг
Напад - 47,5кг
Лежана на Милко - 25кг
Ренегатско гребане - 23,75кг
Набиране - 10кг тежест
Наклонена лежанка с дъмбели - 28,75кг
Добро утро - 45кг
Това са тежестите, с които изпълнявам пълна констант стамина на всяко упражнение... всъщност те са и изходните данни за моята нова статистика.
От личните ми физически параметри за сега следя само ръст в сантиметри и маса в килограми
Процента мазнини не съм си го мерил никога през живота, но и този момент ще дойде..
Висок съм 183см
Тежа 76,2кг