Здравейте!
В петък на 25 имах рожден ден и пътувах за родния си град Свищов, току-що се прибрах. Беше прекрасно, беше ми спокойно и най-важното за мен бях си в моя дом при майка ми и баща ми и малката ми сестра. Толкова ги обичам... трудно ми е да опиша с думи как се чувствах там и днес като си тръгвах. Благодаря на Бог и Вселената, че имам прекрасно, живо и здраво семейство. Пожелавам на всички да са като мен!
А във връзка с рождения ми ден ще ви пожелая да сте живи и здрави на първо място, а всичко останало е просто, обикновено и идва с естествения си ход. Желая ви също да сте безкрайно обичани, но най-вече обичайте себе си, за да не бъдете обхванати от егоцентризъм и за да обичате и вие. Живейте по детски истински и чисто.

Надявам се да ви се случат и изпитате най-красивите и уникални неща и емоции , които могат да съществуват!
А
храната ми беше хубава - домашно свинско, пилешко, зеленчуци, много овче сирене, агнешко. Ядох повече, но просто ми беше супер вкусно и уютно.
Не тренирах тези дни, но може би днес ще направя лек крос или ще повъртя тренажора у нас просто за раздвижване, а утре ще тренирам активно.
Много Усмивки от мен! По-здрави!