|
Ако този форум, Милко Георгиев, SPIDER SPORT
са Ви дали полза, то може да направите дарение
|
|
|
Предишната тема :: Следващата тема |
Автор |
Съобщение |
Милко Георгиев Академик

Юзър от: 05 Сеп 2004 Мнения: 1087 Живее в: София
|
Пуснато на: Съб Май 10, 2014 17:57 Заглавие: |
|
|
petroff написа: | Нещо за първа помощ при настъпване на алергичен шок?
Дъщеря ми е алергична към какво ли не и винаги питам. Питах една преглеждаща я професорка-алерголожка във Варна дали е вярно, че потапянето в студена вода помага - отделял се повече адреналин и противодействал в някаква степен. Тя ми отговори със самоирония, че допреди да получи анафилактичен шок също е мислила така, и че дори по време на събитието е влязла в банята под студения душ. Значи помогна?- питам аз, а тя - Ами благодарение на една бъдеща докторица, моя студентка, която се оказа е дошла да ме пита нещо и ме открила паднала под душа едва ли щях да съм жива! - та толкова за студения душ. Тя ми е препоръчала винаги да нося урбазон в съответните дози и дори адреналин, въпреки че идея си нямам дали мускулно адреналина ще помогне - повечето доктори казват в никакъв случай да не се инжектира по какъвто и да е начин адреналин! |
Да, инжекция адреналин е начин за купиране на симптомите.
Дали ще стане със студено нямам представа. _________________
Кондиционен треньор
|
|
Върнете се в началото |
|
 |
|
|
Не Можете да пускате нови теми Не Можете да отговаряте на темите Не Можете да променяте съобщенията си Не Можете да изтривате съобщенията си Не Можете да гласувате в анкети
|
Ако този форум, Милко Георгиев, SPIDER SPORT
са Ви дали полза, то може да направите дарение
|