Дневничето на медиа_на

Споделете вашите тренировки, менюта и резултати

Moderators: Милко Георгиев, pa4080

Tamara Atanasova
Ученик
Ученик

Post by Tamara Atanasova »

Здравей,виждам че си от Стара Загора,
Моля те кажи ми кой е магазина където си купуваш Хармоника,наистина никъде не намирам,благодаря
media_na
Доцент
Доцент

Post by media_na »

Tamara Atanasova wrote:Здравей,виждам че си от Стара Загора,
Моля те кажи ми кой е магазина където си купуваш Хармоника,наистина никъде не намирам,благодаря
От био магазина на House of sport, на ъгъла на Отец Паисий и Христо Ботев.

Радвам се, че вече не съм само аз от Ст.Загора :)
Имало едно време.......
hristo.g.georgiev
Ученик
Ученик

Post by hristo.g.georgiev »

Не сте сами ! :)
Въпреки, че през повечето време съм в София.
"Winners never quit, quitters never win"
media_na
Доцент
Доцент

Post by media_na »

:)
Имало едно време.......
media_na
Доцент
Доцент

Post by media_na »

Не съм писала от доста време, но в животът ми съществува лек хаос последните 2 месеца.
Иначе от 2 седмици пак съм в залата и храната се старая да я държа в някакви допустими граници.Този път няма да се заричам, че ще си записвам всичко,защото най-вероятно няма да го правя.Иначе си чета редовно.И занапред ще е така.
Имало едно време.......
media_na
Доцент
Доцент

Post by media_na »

Здравейте !

Имам едно оплакване и не знам какво да правя.
От близо седмица имам болки в кръста, бяха сравнително поносими, усещах ги само при по-резки движения.От вчера обаче рязко се усили болката, а снощи , като се наведох да слагах масата и почувствах много силно схващане.От тогава единствено мога да стоя изправена и то абсолютно изправена, ако леко се отпусна и сгъна рамене и все едно ток ме удря.Ако трябва да се наведа да взема нещо, като че ли правя тяга - гърба изправен :giggle:
Та сега не знам - да чакам да ми мине, да ходя на лекар, да се мажа с нещо ( ако да - с какво) или.... ??? :thinking:

Дали ще мога да посещавам залата и да пробвам да правя само някои упражнения - сега се сещам само за скрипец и влачене по пътечката (образно казано) или пък да не рискувам.

Приемам съвети всякакви ... :D

:( :( :(
Имало едно време.......
nedialka_
Ученик
Ученик

Post by nedialka_ »

"Здравейте !

Имам едно оплакване и не знам какво да правя..."

Иди при един от най-добрите физиотерапевти в Ст.Загора-Ангел Терзиев,0887988200. За минути ще отстрани причината (обикновено е притиснат нерв).
media_na
Доцент
Доцент

Post by media_na »

Здравейте, спайдъри. Не мога да повярвам, че след няколко години дневникът ми е още тук...наистина искрено се зарадвах. :D

Въпреки изминалите години, в 80% + от времето си спазвам концепцията. Само тренировките ми са кът, в зала не съм влизала от доста време, но поради основателни причини.
През последните години в живота ми настъпиха много промени, предимно в професионалния ми живот и от части в личния, което, естествено, ми се отрази. Един ден просто реших, че ще се занимавам с това, което искам и започнах да го следвам, започнах от начало - кандидатстване, университет и т.н.
В момента не съм в България. На практика съм в чужбина и ще остана няколко месеца. Хубавото е, че засега имам достатъчно време и мисля да се абонирам за фитнеса в квартала, в който живея. И разбирасе и ще записвам тренировките и храната, така че отново ще се "срещаме" по-често.

Пожелавам на всички хубав и ползотворен ден! :)
Имало едно време.......
media_na
Доцент
Доцент

Post by media_na »

Здравейте!
Тренировките ми през изминалите дни са си обичайните- клек, скрипец, ренегатско, напад, плие, мвр, и т.н. Има и кардио. Тренировъчните кг не са нищо особено, понеже отдавна не съм тренирала.
Храната - свинско, яйца, сирене, кашкавал, кисело мляко, салати всякакви, риба тон, пилешко и др.
Скоро ще започна да пиша и по-подробно.

Приятен ден! :)
Имало едно време.......
Post Reply