PowerWithin wrote:На кг съм + 5 в сравнение с мин. лято.
Сега пак пробвах един плитък, неразтеглив и тесен в ханша панталон...
Ами обличам го с лекота...Не ми стяга...корема ми не виси отвън
Как става така...
От месеци на кал. рестрикция...Не тренирам с тежести (само бягане).Ядосвам се, че на кантара не отчитам резултат. А то пък...
Съжалявам, че Ви занимавам с глупости. Но не зная какво да предположа
Аз съм с 4 отгоре, повечето панталони ми падат:)
Гъстота и активно тегло:) Гъсти сме просто:)
За да не се притесняваш, че си единствена, ще ти кажа, че преди да започна да тренирам преди две години и нещо бях 48 кг (на 160 см.височина). Сега съм 52 кг. НО! Преди две години носех панталони размер 38 (по нашите мерки това е 44). Сега нося 36 и всичките ми размери - талия, ханш и обиколка на бедрата отговарят на този размер (по българските стандарти 42). Когато попитах моя позната, която знае повече за фитнеса от мен, защо се получава така, че съм повече килограми, а нося по-малък размер дрехи, тя ми обясни, че мускулната маса тежи повече и това, че сега съм 52 кг не трябва да ме притеснява. Освен това, познати, които не са ме виждали поне 6 - 7 месеца единодушно ме убеждават, че съм отслабнала, което разбира се не е вярно. Тялото ми просто се стегна. Няма отпуснато дупе, корем... А и да си призная аз сега се харесвам повече, отколкото преди. Преди бях по-малко килограми, но бях доста по-отпусната. Сега е съвсем друго! Доволна съм от резултата и 4-те килограма отгоре въобще не могат да бъдат причина да не се харесвам.
От мен приятна вечер.
някой може ли да ми каже как да кача килограми на 25 съм 50 килограма 1,75 ям нормално по 3 пъти на ден и от години не мога да кача все стоя 50 kg препоръчайте нещо за пиене без тренировки за качване на мазнини
по колко яйца на ден да се пият ? и кога? А какво ще рече да ям нормални колическа колкото един 80 килограмов човек? Аз ям по 3 пъти на ден от нищо не се лишавам задължително на порция и хляб по 4 филии закуска винаги тестяна сутрин ..като се наям все съм наситен имам чувство че преяждам апък ако ям по малко има чувство че още повече ше слабея
Освен калории за изграждане ти трябват и качествени строителни материали. Като начало, на твое място бих заменил 4-те филии хляб с 4 яйца. Закуската също може да е от яйца. Опитай се да пресметнеш колко килокалории приемаш на ден. За 80 килограмов човек с твоя ръст трябва да са поне 2200кк. Ако искаш да качваш трябва да се качат и те - 2600+. Хубаво е да има и допълнителен стимул, като някакъв спорт. Това винаги катализира нещата. Прочети и тези теми: http://lichentrenior.com/iam-i-hrania-se/ http://spidersport.com/forum/viewtopic.php?t=7122 http://lichentrenior.com/visoko-mazninn ... ne-vm-nvh/
Само човек способен на мисъл е способен на любов. Felix qui nihil debet.
Няма такова нещо като нормален прием на яйца (нормално ~ норма). Подобен въпрос би бил валиден относно приема на вода, хранителни съставки и прочее. Мисля, че коректният въпрос следва да е: Колко яйца е допустимо да се приемат на ден? А коректният отговор: Колкото се поместват в калорийния баланс без да го нарушават.
Само човек способен на мисъл е способен на любов. Felix qui nihil debet.
Ами елементарно господин Роял Реймънд Ралф /1888г-1971г/ е направил епохално откритие на което с 60 000 пъти увеличение на микроскоп Оптичен е видял паразитите, патогените, бактериите, вирусите и токсините които всички поглъщаме от храни, вода и въздух. Успял е за над 1500 болести да определи честоти , които лекуват , а не само потискат болестите като лекарствата и е успял дори 89,9% да излекува хора от Рак, но американската асоциация , не искал да спре своите Фермации. Да аз пробвах много от тях и действат. Има и честоти които са отслабване има и за потискане на глада. на практика пробвах и тогава рецептори не се обаждат и може да не ядеш ако искаш насила може и да ядеш. не го правих както се изисква а само за проба ,но действа...
Затлъстяване 10 000 , 465
Липса на апетит/appetite lack of/ - 465, 444, 1865, 125, 95, 72, 20, 10000, 880, 787, 727,
да всичко работи , защото той е една малка УВ лампа е разбрал за всички честоти а целия живот е вибрация или честоти.....
Да с Резонансна терапия се лекуват даже много болести и то лошите клетки се разпукват и чрез лимфната система се изпишкват или изхождат...А с резонанса знаете като увеличите звука как бие в корема , а ако е много мощна може да ви убие... така се изчиства или ликвидира болестта, а както се знае причините за нея са на клетъчно ниво и от това в зависимост къде са се загнездили тези паразити , патогени , бактерии или вируси страда от различна болест човек......
orimorim wrote:Ами елементарно господин Роял Реймънд Ралф /1888г-1971г/ е направил епохално откритие на което с 60 000 пъти увеличение на микроскоп Оптичен е видял паразитите, патогените, бактериите, вирусите и токсините които всички поглъщаме от храни, вода и въздух. Успял е за над 1500 болести да определи честоти , които лекуват , а не само потискат болестите като лекарствата и е успял дори 89,9% да излекува хора от Рак, но американската асоциация , не искал да спре своите Фермации. Да аз пробвах много от тях и действат. Има и честоти които са отслабване има и за потискане на глада. на практика пробвах и тогава рецептори не се обаждат и може да не ядеш ако искаш насила може и да ядеш. не го правих както се изисква а само за проба ,но действа...
Затлъстяване 10 000 , 465
Липса на апетит/appetite lack of/ - 465, 444, 1865, 125, 95, 72, 20, 10000, 880, 787, 727,
да всичко работи , защото той е една малка УВ лампа е разбрал за всички честоти а целия живот е вибрация или честоти.....
Все някой трябва да го прави това днес, ако наистина работи.
Някой да има информация?