|
Ако този форум, Милко Георгиев, SPIDER SPORT
са Ви дали полза, то може да направите дарение
|
|
|
Предишната тема :: Следващата тема |
Автор |
Съобщение |
vlahcho Ученик

Юзър от: 18 Апр 2008 Мнения: 25 Живее в: София
|
Пуснато на: Съб Апр 27, 2019 10:18 Заглавие: Уреди за бавно готвене slow cooker |
|
|
Здравейте на всички. От гледна точка на това, че храната е много по-полезна ако се готви на по-ниска температура, установявам, че на пазара отдавна има уреди за бавно готвене, които готвят на по-ниска температура, и за сметка на това за по-продължително време.
https://en.wikipedia.org/wiki/Slow_cooker
Въпросът ми е има ли някой опит с тези уреди, как се получава месото с тях, заслужава ли си закупуването им, и ако да коя марка/модел бихте препоръчали.
|
|
Върнете се в началото |
|
 |
Margi Асистент

Юзър от: 31 Май 2009 Мнения: 84
|
Пуснато на: Пон Май 06, 2019 10:37 Заглавие: |
|
|
Здравейте!
Аз имам такава тенджера от няколко години. Ползваме я предимно за задушаване на месо. Не бих казала, че е нещо по различно от обикновен гювеч, който се готви на фурна на ниска температура.
|
|
Върнете се в началото |
|
 |
vlahcho Ученик

Юзър от: 18 Апр 2008 Мнения: 25 Живее в: София
|
Пуснато на: Чет Май 09, 2019 18:36 Заглавие: |
|
|
Благодаря. А ползвате ли понастоящем още уреда?
|
|
Върнете се в началото |
|
 |
Margi Асистент

Юзър от: 31 Май 2009 Мнения: 84
|
Пуснато на: Пет Май 10, 2019 16:57 Заглавие: |
|
|
vlahcho написа: | Благодаря. А ползвате ли понастоящем още уреда? |
Да, ползваме го най-вече когато мъжът ми готви. По-лесно му е, има таймер, слагаш храната и забравяш / няма нужда да гледа фурната и т.н.
|
|
Върнете се в началото |
|
 |
toni234 Ученик

Юзър от: 16 Авг 2015 Мнения: 10 Живее в: Sofia
|
Пуснато на: Съб Окт 17, 2020 00:07 Заглавие: |
|
|
Специално за уреди за бавно готвене мисля, че Cecotec e най-добрата марка. В България се намират сравнително трудно, но ако човек търси, знае къде да намери... За официалния им вносител виж тук - има някакъв избор на слоукукъри и то на добри цени. Аз именно от тук взех преди време и съм доволен. В същност мисля, че това е и единственото място, от където могат да се купят.
|
|
Върнете се в началото |
|
 |
|
|
Не Можете да пускате нови теми Не Можете да отговаряте на темите Не Можете да променяте съобщенията си Не Можете да изтривате съобщенията си Не Можете да гласувате в анкети
|
Ако този форум, Милко Георгиев, SPIDER SPORT
са Ви дали полза, то може да направите дарение
|