|
Ако този форум, Милко Георгиев, SPIDER SPORT
са Ви дали полза, то може да направите дарение
|
|
|
Предишната тема :: Следващата тема |
Автор |
Съобщение |
DigDan Ученик

Юзър от: 05 Апр 2021 Мнения: 1
|
Пуснато на: Вто Апр 06, 2021 13:49 Заглавие: Безалкохолно вино... |
|
|
Привет!!
Откакто започнах да тренирам по-ентусиазирано спрях и цигарите и алкохола. Така или иначе консумацията на алкохол просто не ми понасяше, но от време на време ми се приисква да се включвам когато съм в компания. Ако някой има предложения за безалкохолни вина (понеже избягвам и газираните напитки и безалкохолната бира не е опция), моля да сподели. Препоръчано ми беше това вино. Благодаря предварително!
|
|
Върнете се в началото |
|
 |
malina Доцент

Юзър от: 27 Авг 2010 Мнения: 386
|
Пуснато на: Пон Апр 12, 2021 15:47 Заглавие: |
|
|
Привет!
Безалкохолните/ниско алкохолните вина са бъкани със захар. Аз също не пия и правя така - оставям да ми налеят каквото там се пие, но искам да е малко като количество (да не им го хабя на хората) и после цяла вечер участвам в наздравиците, без да пия. Ако някой ме гледа втренчено, докосвам чашата до устата си и я оставям. Така никой не те навива да пиеш, пък и никой не гледа колко си изпил така или иначе  _________________ https://www.instagram.com/miraminkova/
|
|
Върнете се в началото |
|
 |
|
|
Не Можете да пускате нови теми Не Можете да отговаряте на темите Не Можете да променяте съобщенията си Не Можете да изтривате съобщенията си Не Можете да гласувате в анкети
|
Ако този форум, Милко Георгиев, SPIDER SPORT
са Ви дали полза, то може да направите дарение
|