Няма файда от големи бройки от сорта на 10-20-30. Освен, ако не тренираш за големи бройки.SinCor wrote:Решил да вляза във "форма", като поставя основа първоначално вкъщи. Решил съм основата да са лицевите опори, имам за цел малко заякване в ръцете и гърдите, че съм голяма хърба...
Почнах с 4 серии по 20 повторения, като целта ми е да увеличавам всеки ден с по едно повторенията във серията, и като ги докарам някъде до 30 да продължа без увеличаване на повторенията...
Въпроса ми е каква да е оптималната почивка между сериите?
Също така как да е храненето около упражненията? Все още не съм решил точно кога да правя упражненията, дали вечер след работа за да се разведря, или пък сутрин преди работа и сутрешната баня, та това нещо трябва да се помисли заедно с храненето мисля...?
И накрая един по-глобален въпрос - имате ли някакви други предложения за прилагането на лицевите опори за моите цели, защото мога да греша при моя подход....
Благодаря
Прави на една длан и на пръсти на другата, така ще регулираш натоварването и ще може да сведеш бройката до 5 повторения на ръка в серия.