Защо млечните?

Хранителен режим за всеки желаещ здраве и дълголетие.<br>
<i>Известен и като Високо-Мазнинна Ниско-Въглехидратна Диета (ВМ-НВД)</i>

Moderators: Милко Георгиев, pa4080

Post Reply
TedyK
Ученик
Ученик

Post by TedyK »

PT wrote: "Целта няма значение, важен е пътят"
Kрайната цел е по важна от пътуването.
Акo не знеш на къде си тръгнал, как ще знаеш къде да стигнеш.
Greeny wrote: За портокола по въпроса за млечните : от 2 дена не ги ям и съм свалила 2 кг
аз чета ПОРТОКАЛ :lol: , а то трябвалод а бъде ПРОТОКОЛ.
а какво яде през тези 2 дни? това пак е лека глобализация според мен.
Thai wrote:
П.П. понеже ми бяха свършили млечните вчера съм изял 21 яйца и се чувствам страхотно (абе не смао млечните ми бяха свършили, 'ми май всичко - време за пазар )
аз си мислех, че съм единствената купуваща по 2 картона яйца за седмица, а виждам как хората ги ядът за ден. браво :!: :!: :!:
Лазар Радков (Thai)
изгонен.

Post by Лазар Радков (Thai) »

TedyK wrote:
и какво ще стане като стигнеш там? рая? безкрайният кеф? в живота има само едно сигурно нещо, само една сигурна спирка - последната! Всичко до там е един ПЪТ и малки спирки по него!
Т.е. всички отиваме към едно и също място, вървейки по ПЪТЯ. Т.е. знаем къде отиваме - въпросът е как ще извървим този ПЪТ. Кое разклонение ще хванем, на коя спирка ще поспрем, коя спирка ще достигнем ...

поздрави
TedyK
Ученик
Ученик

Post by TedyK »

Thai wrote:
TedyK wrote:
и какво ще стане като стигнеш там? рая? безкрайният кеф? в живота има само едно сигурно нещо, само една сигурна спирка - последната! Всичко до там е един ПЪТ и малки спирки по него!
Т.е. всички отиваме към едно и също място, вървейки по ПЪТЯ. Т.е. знаем къде отиваме - въпросът е как ще извървим този ПЪТ. Кое разклонение ще хванем, на коя спирка ще поспрем, коя спирка ще достигнем ...

поздрави
е то излиза че пътя е към смъртта така ли ?
Маги
Ученик
Ученик

Post by Маги »

TedyK wrote:е то излиза че пътя е към смъртта така ли ?
животът е краен така или иначе :wink:
или поне ние живеем с тази мисъл
затова все бързаме и си правим други планове, докато животът се случва
TedyK
Ученик
Ученик

Post by TedyK »

ами отново я оплетохме.
как ще постигнеш 200 коремни преси, ако нямаш идея за дадената цел и си тръгнал да умираш. :?: тогава защо да ги правиш, така или иначе пак ще умреш дали с плосък корем или не има ли значение :lol:
Лазар Радков (Thai)
изгонен.

TedyK wrote:ами отново я оплетохме.
как ще постигнеш 200 коремни преси, ако нямаш идея за дадената цел и си тръгнал да умираш. :?: тогава защо да ги правиш, така или иначе пак ще умреш дали с плосък корем или не има ли значение :lol:
ти зададе въпрос, аз ти отговорих ... който разбрал - разбрал ...

и все пак смятам, че е доста по-важно не точно какво правиш, а как го правиш ...

мислете малко out of the box де
TedyK
Ученик
Ученик

Post by TedyK »

Thai wrote:
TedyK wrote:ами отново я оплетохме.
ти зададе въпрос, аз ти отговорих ... който разбрал - разбрал ...

и все пак смятам, че е доста по-важно не точно какво правиш, а как го правиш ...

мислете малко out of the box де

е ама ако не знаеш какво ще правиш как да знаеш че го правиш правилно :lol:
нямаш поставена цел значи излиза че правиш нещо безцелно :wink:
PT
Студент
Студент

Post by PT »

А кой ще каже кое е правилно?
Смъртта край ли е или едно ново начало на нещо различно?
Ако не знаеш накъде вървиш как ще стигнеш там
А ти знаеш ли накъде вървиш? И дори да знаеш , колко пътя има към целта? Защо вървиш имено по този?
Въпроси на които няма ПРАВИЛНИ отговори. Единствените правилни са тези които ти им даваш, И ТЕ СА ПРАВИЛНИ ЕДИНСТВЕНО И САМО ЗА ТЕБ.
PT
Студент
Студент

Post by PT »

Ани Илиева wrote:
PT wrote:Ани извини бруталната ми откровеност но аз мисля че ти си доста черногледа. Препоръчвам ти горещо един семинар по ЕфТ. Най-добре тази събота :)
Тай ти го написа вече, ако вярваш че нещо те ограничава то ще те ограничава.
Обърка ме с някой друг :) Моят проблем е по-скоро обратния - че не понасям нещо да ме ограничава :)

Благодаря за приятния разговор :)
Ани кое от тези изказвания ти звучи позитивно:
Най-неоспоримата истина е, че и ти, и аз сме хора от ХХІ век и не можем нито да променим средата си, нито да се откъснем от нея. Ако не искаме да ядем индустриално преработена храна, ще си купуваме само сурово месо, но то ще е обработено още в кланиците. Можем сами да си отглеждаме телета и кокошки, но фуражите им ще са заразени с цивилизация Можем да се преселим на някое диво място и да си направим ферма, но водата, въздухът и почвите на цивилозавия свят в крайна сметка ще ни причинят рак и ще ни убият, финита комедия
Всъщност съм абсолютно съгласна с това, което проповядваш като принципи, но смятам, че са неприложими на практика.
Малка подсказка - аз съм дребна, слаба и болнава възрастна жена
Планетата е болна и дори на Антарктида да отидеш, изтънелият озонов слой ще ти причини рак на кожата. Вълнувам се много (то ми и личи, цял ден чеша език тука), защото тъкмо се връщам от заешката дупка на родителите ми в Родопите. Ядох кисело мляко с два пръста каймак, от свободно пасяща крава. (Това, понеже темата е за млечните )И докато го ядях, осъзнавах, че моите родители не могат да постигнат живота на баба и дядо, аз пък техния - едва ли, а моите деца - абсурд. Колкото и да се опитваме, ще бъде изкуствено и няма да се получи, цивилизацията ще ни настигне и ще ни убие. Как си го представяш това да променим света около нас? Аз не мога да си го представя.
Да не се връщам по-назад. Ето защо ти казах че мисля че си черногледа. Я се усмихни малко, чашата е също така полупълна.
Ани Илиева
Ученик
Ученик

Post by Ани Илиева »

PT wrote:Ани кое от тези изказвания ти звучи позитивно:
:) РТ, а кое от тези изказвания не е вярно?
Ти проповядваш обръщане/завръщане към природата. Обърни внимание, че нито веднъж не ти възразих на твърдението, че това е нещо много хубаво. Опитвам се обаче да ти подскажа, че природата вече е друга :) Природата не е тази от преди век, още по-малко пък отпреди хилядолетие.

А за черногледството не позна, ама хич. Аз съм най-усмихнатият човек и на това отгоре пиша приказки (вж. линка в подписа ми).
Робът трябва да се стреми към свободата, а свободният - към съвършенството
Лазар Радков (Thai)
изгонен.

просто не е истина, колко силно си личи по постовете в тази тема, кой от къде е (пребивава) :wink:
PT
Студент
Студент

Post by PT »

Ок Ани няма да спорим. Приемам че съм сгрешил. Толкова по-добре и за двама ни че не съм прав в случая.
GEORGIO
изгонен.

Post by GEORGIO »

"Успяващия човек питае уважение към религията и Твореца" . "Неудачникът не вярва в нищо, освен в желанието си да има храна, покрив и гледа да ги получи за сметка на другите където и както може" - Наполеон Хил. религията всъщност вярата е също наша потребност, толкова важна колкото храната, общуването, любовта.
ако човек знае "защо" живее тогава всичко се подрежда! много търсят това , а отговора е толкова прост!
PT
Студент
Студент

Post by PT »

И какъв е отговора?
zImage
Студент
Студент

Post by zImage »

Аааа, като не става дума за млечните хайде поне да не намесваме религия, моля :-(
We have nothing to fear but fear itself.
Post Reply