хапваме ве, що да не хапвамеLouie wrote:Търсих, търсих и почти нищо не намерих във форума, освен че били с "неустановен произход".![]()
Защо не хапвате кюфтенца бе, хора? Свинско + телешко! То нали това се търси в задачата?
Кюфтета и кебапчета?
Moderators: Милко Георгиев, pa4080
-
Лазар Радков (Thai)
- изгонен.
Re: Кюфтета и кебапчета?
- cremcaramel
- Ст. асистент

- Ани Илиева
- Ученик

Не ми се вярваdaya wrote:Аз чух че като влезем в евросъюза ще забранят карантията, тоест всякакви дробчета, сърца, шкембета и прочие ще отпаднат което е кофти по принцип, трябва да си изкормяме вкъщи животинките
-
рОботче
iva_8503 wrote:daya wrote: в пил.дроб са най-големите отрови от пилето, антибиотиците,с които ги инджективар и.т.н.
уффф, това значи край на нискокалорийните, вкусни, полезни и на мен любими пилешки дробчета.![]()
има ли алтернатива, ако си няма човек село?![]()
не искам да се откажа така лесно от това полезно изкушениице.
-
рОботче
да, има отделни магазини, които са мега-гига-истински, но те са и на съответни цени. и пак се съмнявам, че има мегдан разлика, освен ако не касае някакви лични предпочитания към даден вкус и вид храна.
- cremcaramel
- Ст. асистент

-
рОботче
да, сигурно е така.
но ако верига с много нисък стандарт (като "Пени" или "Плюс") прасне някакви златни-био-яйца на реалните им цени, то ще си ги ядат сами. хората купуват то тях защото са евтини, а им се иска да ядат и био.
може би има нещо като "био", "по-био" и "най-био" ...не знам, говоря за германия и австрия.
но ако верига с много нисък стандарт (като "Пени" или "Плюс") прасне някакви златни-био-яйца на реалните им цени, то ще си ги ядат сами. хората купуват то тях защото са евтини, а им се иска да ядат и био.
може би има нещо като "био", "по-био" и "най-био" ...не знам, говоря за германия и австрия.
Защо да ги забраняват?
Аз в Германия без проблем купувам всякакви карантии. Е, агнешки чревца не съм виждала, но признавам, че не съм и търсила много
Аз в Германия без проблем купувам всякакви карантии. Е, агнешки чревца не съм виждала, но признавам, че не съм и търсила много
-Ако искаш да се издигнеш до нещо като вещицa, Маграт Чеснова, трябва да научиш 3 неща.Кое е истинско,кое не е и каква е разликата...
-И винаги взимай името и адреса на младия мъж-допълни Леля
-И винаги взимай името и адреса на младия мъж-допълни Леля