ОНОВА, без което не мога...Книгите
Moderators: Милко Георгиев, pa4080
абе кво рекламирана, то навсякъде, което и списание или от тези гайдовете - седми4ни , месе4ни, вси4ко, вклю4ително женските списания... странна работаdenny wrote:На мен ми допада,а тъй като съм социален темерут,сега разбирам,че е рекламиранаБаща ми я подари на Мишо(мъжа ми)за 4НГ,и аз я обсебих.
между другото адски мн ми похвалиха "Амазонката на Верое" на Б. Биолчев. някой да сподели впечатления?
Nothing tastes as good as being lean feels.
Радвам ви се , колко много четете.
Имам време и желание, обаче не и приятели , които да обичат като мен да четат ( е, аз не просто обичам, а не мога без книги), което си е проблем, защото като няма от кого да си заема книги, трябва да ги купя, а те са си доста скъпо удоволствие, още повече, че аз ги гълтам за 3-4 дни и после...Ясно е, че не мога да си позволя да си купувам толкова книжки, колкото мога и искам да прочета.
Та тук идва вашата роля да се включите за помощ, а именно, с някое адресче, от където мога он лайн да си чета, ако пък адресчето е за немска и английска литература,още по-добре.
Помогнете на един давещ се в безкнижие съфорумник, плиййййс !
Имам време и желание, обаче не и приятели , които да обичат като мен да четат ( е, аз не просто обичам, а не мога без книги), което си е проблем, защото като няма от кого да си заема книги, трябва да ги купя, а те са си доста скъпо удоволствие, още повече, че аз ги гълтам за 3-4 дни и после...Ясно е, че не мога да си позволя да си купувам толкова книжки, колкото мога и искам да прочета.
Та тук идва вашата роля да се включите за помощ, а именно, с някое адресче, от където мога он лайн да си чета, ако пък адресчето е за немска и английска литература,още по-добре.
Помогнете на един давещ се в безкнижие съфорумник, плиййййс !
Отдавна не съм поглеждала тук
http://www.gutenberg.org/wiki/Main_Page,
виж може да намериш нещо, има и немски вариант
http://www.gutenberg.org/browse/languages/de
http://www.gutenberg.org/wiki/Main_Page,
виж може да намериш нещо, има и немски вариант
http://www.gutenberg.org/browse/languages/de
-Ако искаш да се издигнеш до нещо като вещицa, Маграт Чеснова, трябва да научиш 3 неща.Кое е истинско,кое не е и каква е разликата...
-И винаги взимай името и адреса на младия мъж-допълни Леля
- Joss Stone
- Асистент

Знам я наизуст:D, всъщност знам всичко от Дж. Остин наузустbeboulina wrote:Мисля да почна с Гордост и предразсъдъци на английски, бездруго в офиса няма да мога да се съсредоточа над нещо по-задълбочено, пък и стилът и изказът са направо омайни..имам час и половина време до края на работния ден и ще гооползотворя добре:)lol:
-Ако искаш да се издигнеш до нещо като вещицa, Маграт Чеснова, трябва да научиш 3 неща.Кое е истинско,кое не е и каква е разликата...
Незнам дали живееш в София, ако да- на Софияпрес има книжна борса с до 30% отстъпка на коричната цена. Кажи какво обичаш да четеш, мога да ти пратя нещо по мейла ако имам подходящо.
Ами, не, закотвена съм в един курорт, и духовността ми понакуцва в последно време.
Благодаря ти за вниманието и предложението...да видим , какво обичам да чета...Lee Child, Kathy Reichs,Patricia Cornuwell- май са ми сред много любимите автори, а иначе мореплавателски истории, отнесени и чернохуморни неща като параграф 22, приказки, Хари Потър ( но нея защото я четох на немски, на български я почнах и ме разочарова)...да му се не види, нищо не ми хрумва, напоследък само стари книжки предпочитах.Но в общи линии малко са нещата , които не бих чела : политически, сапунки и от ония,които ти промиват мозъка и те потапят в дива депресия.
Ами, не, закотвена съм в един курорт, и духовността ми понакуцва в последно време.
За да копираш мнение натискаш горе вдясно върху цитат
С Тери и на мен ми трябваше време, но ако се насилиш малко няма да съжаляваш мисля, дори майка ми го чете
Дж. Остин омръзва може би малко с времето. Аз най-харесвам Гордостта, но и останалите си заслужават, те не са и много
Разум и чувства е подобна
Persuasion (Доводите на разума май е на български) е малко по различна, но критиците я смятат мисля за най-зрялата.
Абатството Нортангър е пародия на готически роман май, но аз като незапозната с този жанр
не можах да уловя всички тънкости.
С Тери и на мен ми трябваше време, но ако се насилиш малко няма да съжаляваш мисля, дори майка ми го чете
Дж. Остин омръзва може би малко с времето. Аз най-харесвам Гордостта, но и останалите си заслужават, те не са и много
Разум и чувства е подобна
Persuasion (Доводите на разума май е на български) е малко по различна, но критиците я смятат мисля за най-зрялата.
Абатството Нортангър е пародия на готически роман май, но аз като незапозната с този жанр
Last edited by bulgi on Sat Aug 25, 2007 08:33, edited 1 time in total.
[quоte="Името на човека"] ...
[/quote]
Това са ти таговете за цитат. Текста, който цитираш трябва да ти е затворен между тях, на мястото на точките. Тези тагове се слагат автоматично, ако натиснеш бутона за цитат на мнението, но в горния ти пост не се е получило, защото си изтрила част от тях. Затова винаги може да си ги добавиш ръчно.
[/quote]
Това са ти таговете за цитат. Текста, който цитираш трябва да ти е затворен между тях, на мястото на точките. Тези тагове се слагат автоматично, ако натиснеш бутона за цитат на мнението, но в горния ти пост не се е получило, защото си изтрила част от тях. Затова винаги може да си ги добавиш ръчно.