благодаря яки рецепти са това
Пилешки рецепти
Moderators: Милко Георгиев, pa4080
Ти го запомни това, аз помня до гроб нещата които са ме впечатлили помня даже от 3-4 годишен някои неща........tonimirka wrote:А така събирай рецепти, пробвай и селектирай най-вкусните-че нали знаеш...обещанието си е обещаниеshynebh wrote:select -> right mouse button -> print -> go home -> cook -> eat eat eat![]()
благодаря яки рецепти са това
Ще пробвам да сготвя ПИЛЕШКИ КНИЖЕН КЕБАП обаче "по мой си начин"
My mind is free!
Re: Пилешки рецепти
2 пилешки бутчета
сол
подправки каквито обичате (аз слагам къри)
плик за готвене, в който се размазва 1/2 кофичка заквасена сметана. останалата 1/2 върху бутчетата.
пъхате бутчетата в плика, затваряте.
печете на 200С 60'
на 50' вадите плика, отваряте и връщате за да се запече.
междувременно...
режете 2-3 тиквички на дълги филийки (най-добър и бърз резултат се постига с нож за кашкавал). бъркате по 2 лъжици: зехтин и балсамов оцет. малко чесън, копър. поливате тиквите. ръсите орехи. стъргате синьо сирене.
вкусно е. бързо е.
сол
подправки каквито обичате (аз слагам къри)
плик за готвене, в който се размазва 1/2 кофичка заквасена сметана. останалата 1/2 върху бутчетата.
пъхате бутчетата в плика, затваряте.
печете на 200С 60'
на 50' вадите плика, отваряте и връщате за да се запече.
междувременно...
режете 2-3 тиквички на дълги филийки (най-добър и бърз резултат се постига с нож за кашкавал). бъркате по 2 лъжици: зехтин и балсамов оцет. малко чесън, копър. поливате тиквите. ръсите орехи. стъргате синьо сирене.
вкусно е. бързо е.
strength is not “gender-specific”, it is “belief” specific
Re: Пилешки рецепти
Тиквите сурови ли се папкат?marsn wrote:междувременно...
вкусно е. бързо е.
"There is no difference between living and learning... it is impossible and misleading and harmful to think of them as being separate." John Holt, author