9 дни на планина каква храна?

Упражнения със собствено тегло, аеробни занимания, стречинг

Moderators: Милко Георгиев, pa4080

Post Reply
gradient_can_fly
Ученик
Ученик

9 дни на планина каква храна?

Post by gradient_can_fly »

Здравейте,
голям проблем имам . ще ходя на планина за 9 дни и там няма магазини както се досещате, при което от тук (бг) ще трябва да си напълня раницата с храна за 9 дни, и да не е супер тежко. Поне раницата ми е 80+15 кг. Дайте съвет каква храна да си взема че да не се скапе за толкова дни? и какво ще е добре да хапвам в планината? суровото месо май няма да е най-удачният избор, защото незнам как ще го съхранявам.
Ще ви бъда благодарна много!
deep source
cranberry
Студент
Студент

Post by cranberry »

сушеници, луканки, кашкавал, някакво друго сирене, за първите няколко дни мисля, 4е и варени яй4ица извън хладилник ще издържат.
краставици, моркови.
консерви риба тон, които си имат от онези приспособленийца за отваряне без специална отварачка.
друго не се сещам
Nothing tastes as good as being lean feels.
marsn
Ст. асистент
Ст. асистент

Post by marsn »

щом е планина (студ), липсата на хладилник защо те тревожи :-) оставяш на терасата и си готова.
strength is not “gender-specific”, it is “belief” specific
cremcaramel
Ст. асистент
Ст. асистент

Post by cremcaramel »

Ядки, сметана, печено месо, варени яйца.
По-добре здрав и богат, отколкото беден и болен
Low fat - low food
bulgi
Студент
Студент

Post by bulgi »

Консерви риба.
-Ако искаш да се издигнеш до нещо като вещицa, Маграт Чеснова, трябва да научиш 3 неща.Кое е истинско,кое не е и каква е разликата...
-И винаги взимай името и адреса на младия мъж-допълни Леля
zImage
Студент
Студент

Post by zImage »

Да споделя и аз: 10 дни в родопите изкарахме на 80% сушеница + кашкавал + сурови ядки + малко консерви (русенско и телешко). Останалите 20% беше скара, малко кисело мляко и малко бира по хижите. Въглехидрати под <=25% от калориите. Имахме си достатъчно енергия. Кашкавалът и сушеницата свършиха към осмия ден и все още не се бяха развалили. Само дето на кашкавала му беше изтекла доста от мазнината и все повече приличаше на свежо сирене. 1g рибено масло + мултитабс се хапваше всеки ден.
We have nothing to fear but fear itself.
Post Reply