Дневникът на козунака
Moderators: Милко Георгиев, pa4080
Добре дошла
И колкото и да ти е трудно,яж повече и по-често,защото незнам само на мен така ли ми се струва обаче тук:
7.15 - голо кафе (деме без нищо), две филийки бонус с масло, кашкавал и телешки салам
9.10 - второ кафе
11.00 чай и два щоколадови бонбона
13.30- 15.00 - тренировка
15.00 50 гр суров бадем и билков чай
17.00 - 50 грама пуешка шунка
..тук не бих казал,че не виждам храна.Тоя телешки салам бих те посъветвал да го замениш примерно с бекон.Ти общо взето от закуската,която е единственото що-годе по-стабилно хапване(въпреки салама),до края на деня не си яла почти нищо.Храната за работа можеш да си я приготвяш от къщи,имаш хиляди варианти.Чети по-усърдно форума и сайта.
Успех!
И колкото и да ти е трудно,яж повече и по-често,защото незнам само на мен така ли ми се струва обаче тук:
7.15 - голо кафе (деме без нищо), две филийки бонус с масло, кашкавал и телешки салам
9.10 - второ кафе
11.00 чай и два щоколадови бонбона
13.30- 15.00 - тренировка
15.00 50 гр суров бадем и билков чай
17.00 - 50 грама пуешка шунка
..тук не бих казал,че не виждам храна.Тоя телешки салам бих те посъветвал да го замениш примерно с бекон.Ти общо взето от закуската,която е единственото що-годе по-стабилно хапване(въпреки салама),до края на деня не си яла почти нищо.Храната за работа можеш да си я приготвяш от къщи,имаш хиляди варианти.Чети по-усърдно форума и сайта.
Успех!
Присъединявам се към горното мнение-твърде малко ядеш:) Увеличи калориите и според мен махни кашкавала..Знам,че в форума са фенове на НВД,но аз предпочитам например да избягвам храни от сорта на сирене и кашкавал-покрай многото белтъчини има и много мазнини.Две варени яйца или едно с два белтъка и малко извара са един добър вариант..Не виждам и ядене след 17...недей гладува в тази част от деня,а приемай предимно белтъчини вечер..една малка салата с пилешко или риба примерно..
Нисковъглехидратното хранене трябва да се комбинира с високомазнинно,за да няма хормонални проблеми.Пък и организма предпочита да си извлича енергията от мазнини,а не от протеини.Brigand wrote:Присъединявам се към горното мнение-твърде малко ядеш:) Увеличи калориите и според мен махни кашкавала..Знам,че в форума са фенове на НВД,но аз предпочитам например да избягвам храни от сорта на сирене и кашкавал-покрай многото белтъчини има и много мазнини.Две варени яйца или едно с два белтъка и малко извара са един добър вариант..Не виждам и ядене след 17...недей гладува в тази част от деня,а приемай предимно белтъчини вечер..една малка салата с пилешко или риба примерно..
Поне така съм чел тук.
Всъщност организма предпочита да извлича енергия от въглехидратите,а за да я извлича от мазнините е необходимо да му създадеш предпоставки..Една от тях е мазнините да заемат около 20-30 процента от общия брой калории за деня.В това количество те почти веднага се използват за гориво..И е погрешно да смяташ,че може да си ядеш,колкото кашкавал искаш без да го съотнасяш към общия процент за деня..
Brigand, братле, нищо лично, ама айде преди да даваш съвети (напр. за процентите мазнини за деня) първо да почетеш форумчето, че ще се обърка жената. нищо против други мнения, ама айде не в дневници на хора, които сега започват.
със здраве!
а за притежателката на дневника е това:
http://spidersport.com/faq.php

със здраве!
а за притежателката на дневника е това:
http://spidersport.com/faq.php