Дневникът на козунака

Споделете вашите тренировки, менюта и резултати

Moderators: Милко Георгиев, pa4080

Post Reply
tbby
Ученик
Ученик

Post by tbby »

Добре дошла и тук :)
No gods or kings. Only men.
Flickr
GReddy_bs
изгонен.

Post by GReddy_bs »

Добре дошла :)
И колкото и да ти е трудно,яж повече и по-често,защото незнам само на мен така ли ми се струва обаче тук:

7.15 - голо кафе (деме без нищо), две филийки бонус с масло, кашкавал и телешки салам
9.10 - второ кафе
11.00 чай и два щоколадови бонбона
13.30- 15.00 - тренировка
15.00 50 гр суров бадем и билков чай
17.00 - 50 грама пуешка шунка

..тук не бих казал,че не виждам храна.Тоя телешки салам бих те посъветвал да го замениш примерно с бекон.Ти общо взето от закуската,която е единственото що-годе по-стабилно хапване(въпреки салама),до края на деня не си яла почти нищо.Храната за работа можеш да си я приготвяш от къщи,имаш хиляди варианти.Чети по-усърдно форума и сайта. ;)

Успех! :)
Brigand
Ученик
Ученик

Post by Brigand »

Присъединявам се към горното мнение-твърде малко ядеш:) Увеличи калориите и според мен махни кашкавала..Знам,че в форума са фенове на НВД,но аз предпочитам например да избягвам храни от сорта на сирене и кашкавал-покрай многото белтъчини има и много мазнини.Две варени яйца или едно с два белтъка и малко извара са един добър вариант..Не виждам и ядене след 17...недей гладува в тази част от деня,а приемай предимно белтъчини вечер..една малка салата с пилешко или риба примерно..
GReddy_bs
изгонен.

Post by GReddy_bs »

Brigand wrote:Присъединявам се към горното мнение-твърде малко ядеш:) Увеличи калориите и според мен махни кашкавала..Знам,че в форума са фенове на НВД,но аз предпочитам например да избягвам храни от сорта на сирене и кашкавал-покрай многото белтъчини има и много мазнини.Две варени яйца или едно с два белтъка и малко извара са един добър вариант..Не виждам и ядене след 17...недей гладува в тази част от деня,а приемай предимно белтъчини вечер..една малка салата с пилешко или риба примерно..
Нисковъглехидратното хранене трябва да се комбинира с високомазнинно,за да няма хормонални проблеми.Пък и организма предпочита да си извлича енергията от мазнини,а не от протеини.
Поне така съм чел тук. :)
Brigand
Ученик
Ученик

Post by Brigand »

Всъщност организма предпочита да извлича енергия от въглехидратите,а за да я извлича от мазнините е необходимо да му създадеш предпоставки..Една от тях е мазнините да заемат около 20-30 процента от общия брой калории за деня.В това количество те почти веднага се използват за гориво..И е погрешно да смяташ,че може да си ядеш,колкото кашкавал искаш без да го съотнасяш към общия процент за деня..
jojoly
изгонен.

Post by jojoly »

Brigand, братле, нищо лично, ама айде преди да даваш съвети (напр. за процентите мазнини за деня) първо да почетеш форумчето, че ще се обърка жената. нищо против други мнения, ама айде не в дневници на хора, които сега започват.
със здраве!

а за притежателката на дневника е това:

http://spidersport.com/faq.php

:wink:
Post Reply