ОНОВА, без което не мога...Книгите
Moderators: Милко Георгиев, pa4080
онзи ден си взех Дългият път надолу на Ник Хорнби. Запалих се по него покрай Маркъс - филмът. Определено си заслужава 
-Ако искаш да се издигнеш до нещо като вещицa, Маграт Чеснова, трябва да научиш 3 неща.Кое е истинско,кое не е и каква е разликата...
-И винаги взимай името и адреса на младия мъж-допълни Леля
Уолтър Милър - "Кантата за Лейбовиц"
нещо като достоевски във фантастиката. Престъпление и наказание за цялото човечество, религията <> науката , изкуплението и последното причастие за гранде финале в едно нечовешко салтомортале. Много голяма книга - въобще не го очаквах. Препоръчителна за всички без оглед на това колко харесват фантастиката (лично на мен не ми е чак такъв любим жанр).
нещо като достоевски във фантастиката. Престъпление и наказание за цялото човечество, религията <> науката , изкуплението и последното причастие за гранде финале в едно нечовешко салтомортале. Много голяма книга - въобще не го очаквах. Препоръчителна за всички без оглед на това колко харесват фантастиката (лично на мен не ми е чак такъв любим жанр).
Уолтър Милър - "Кантата за Лейбовиц"
-
allnatural
- Ученик

книжки
Наскоро открих Филип Дик и много му се радвам защото е напълно побъркан.
-
allnatural
- Ученик

about dick
На български има много малко преведено от Дик.Само играчите от титан не съм чел.Някой да я е чел,отзиви?
All that we are is the result of what we have thought. The mind is everything. What we think we become.
Buddha
Buddha
- Ани Илиева
- Ученик

Re: about dick
Струва си, особено ако си почитател на Дик, макар че късните му неща са по-добри.allnatural wrote:На български има много малко преведено от Дик.Само играчите от титан не съм чел.Някой да я е чел,отзиви?
Между другото, Пратчет е много болен
Робът трябва да се стреми към свободата, а свободният - към съвършенството
Re: about dick
Кофти е, особено, че е от тази отвратителна и ограбваща болест и то в рядка формаАни Илиева wrote: Между другото, Пратчет е много боленКриво ми е.
Препрочитам си изявлението му за феновете и се надявам на чудо.
-Ако искаш да се издигнеш до нещо като вещицa, Маграт Чеснова, трябва да научиш 3 неща.Кое е истинско,кое не е и каква е разликата...