03.06.2008
Дойде и най-готината тренировка от програмата - последната ми
След десетина дни мързелуване, въглехидрати, неспане, пиене, разни болежки в кръст, пищял и къде ли още не, днес отчетох какво съм свършил в последния месец-месец и нещо.
Храненето днес не беше на ниво (3 пъти за целия ден), но за сметка на това се представих супер на един тест по един от предметите ми, така че отидох надъхан в залата.
Основен проблем беше дали кръстът, който вече близо 3 дни ме мъчи ще ми пречи.
Започнах с 3@70 - леко неудобство, попритесних се малко.
След това 2@100 - пак неудобство.
1@110 - тук вече се почувствах ОК, без несигурност
1@120 - рекордът от началото на програмата литна без проблеми, хубаво под паралела
1@130 - май най-добрият опит тази вечер, до долу, тежеше, но движението не се забави в нито една точка
1@135 - тук обаче беше до паралел, и за разлика от предишния, усетих, че ако имах 140, нямаше да ми стигнат силите. Все пак това е новият ми рекорд на клека, отново стигнах 2 х лично тегло
След това:
Обръщане - 5@50, 5,5@60, 1@70, 1@75
Наклонена лежанка - 5,5@60, 3@70
Доволен, като цяло разбрах няколко важни неща.
1. Смолов е страшна програма, обаче няма да я повторя. Не ми понася такъв обем, краката и кръста започват да се обаждат след нея, а има и други пътища за целта.
2. За първи път от доста време усещам как малко кофти карбс + недоспиване водят до доста скапан ден. По време на почивката се отпуснах в критериите за яденето - цял ден нищо за хапване, после мач, а след него бързи 2 КитКат-а + 1 Милка с ягода = БЛА в банята 10 минути по-късно.
Има и други, но или не се сещам за тях в момента, или са сложни за моя епистоларен изказ.
И те така. Поздрави и започвам пак сравнително редовно след 2-3 дни.
Еми не зарастват бързо, мило, ма нали искаше разнообразие! Сега кво да го правя скапания бич, като съм загубил касовата?