Аз сам футболист и много често на мачове,кагато има много бягане ми се случва да ми схани прасеца дори понякога и двата наведнъж. Много ми е неприятно. Трениорът ми казва че от липса на физическа подготовка ,но аз бягам наравно с другите , дори повече на тренировки . Естесвено не само аз имам този проблем.. на други момчета също се случва често.. но искам да питам някои ако има с опит в тази област .. какво да правя за може да спре това или поне да намелее..
Схващане на прасеца
Moderators: Милко Георгиев, pa4080
Схващане на прасеца
Прочетох въпросните тепи то този въпрос, но моя случей не е същия .. не ми се схваща прасеца докато спя или вкъщи или някъде др..
Аз сам футболист и много често на мачове,кагато има много бягане ми се случва да ми схани прасеца дори понякога и двата наведнъж. Много ми е неприятно. Трениорът ми казва че от липса на физическа подготовка ,но аз бягам наравно с другите , дори повече на тренировки . Естесвено не само аз имам този проблем.. на други момчета също се случва често.. но искам да питам някои ако има с опит в тази област .. какво да правя за може да спре това или поне да намелее..
благодаря.. :
evala pichove
slon wrote:Четох, че е възможно да е от дехидратация. После случайно ми се случи два пъти подобно нещо точно по време на дъго физическо натоварване и обилно потене, като нямаше от къде да взема Вода за пиене. Вече гледам да не оставам без Вода и не ми се случва.
- cremcaramel
- Ст. асистент

- Милко Георгиев
- Академик