и аз се зарибих да си бъркам по 4-5 яйца в тигана...ама все остава по малко загоряло на дъното, много ми е силен Дипломата и загрява за нула време...как да се справя с тоя проблем...слагам мазнина, бъркам енергично и пак загаря
cremcaramel wrote:Не си купувай тефлонов тиган, тефлонът е вреден. ПО-добре да загаря по малко и да миеш.
Слушаме др. Меркола, а?
А едно време като разправях, че той твърди, че лосионите за слънце са вредни ме обвинявахте, че съм твърде краен. Ама на когото както му изнася ...
П.П. Рапичното и соевото масло също ги използват за промишлени смазки. Силикона и него (особено в производството на храни)...
Бъг в системата. Не 5 яйца за закуска, а 6 (2х3 бъркани) за вечеря. При това с доста масълце. Мислех че повече от 3 наведнъж не мога. Не преставам да се удивявам от себе си, къде ги побрах...
темата е за яйца на закуска, ама аз ей сега праснах точно 5 броя за вечеря...и не, не ми писват защото всеки път с тях хапвам различни работи - я суджук, я катък...поръся ги с черно пиперче...салатка от домати си направя...важно е да си разнообразяваш яденето
днес изядох 2 яйца на закуска (с кашкавал), 2 след работа(течни и кокосов орех), 4 на вечеря (бъркани със суджук) ... общо 8 ....
и на мен така не ми писват
Само човек способен на мисъл е способен на любов. Felix qui nihil debet.