Mitk0 - тренировки
Moderators: Милко Георгиев, pa4080
19.11.2008
Наклонена лежанка - 8@50, 8@60, 8@70 (със среден хват), 8,8@50 (с нормален хват)
Клек - 3@50, 3@70, 3,3,3@90 (Dynamic Effort)
Набирания - 8,8, 8@по 4 пръста на ръка, 8@по 3 пръста на ръка
Гребане с щанга - 5,5,5@80
Коремни преси - 30,30,30
За пръв път от доста време не се харесвам. Затова ще почна да правя повече неща за core и ще позатегна диетата.
Наклонена лежанка - 8@50, 8@60, 8@70 (със среден хват), 8,8@50 (с нормален хват)
Клек - 3@50, 3@70, 3,3,3@90 (Dynamic Effort)
Набирания - 8,8, 8@по 4 пръста на ръка, 8@по 3 пръста на ръка
Коремни преси - 30,30,30
За пръв път от доста време не се харесвам. Затова ще почна да правя повече неща за core и ще позатегна диетата.
Еми не зарастват бързо, мило, ма нали искаше разнообразие! Сега кво да го правя скапания бич, като съм загубил касовата?
- Милко Георгиев
- Академик

Има ли някъде видео?Mitk0 wrote:Мда, нещо такова се получи, ама лошо няма.
Преди малко четох една много готина новина - Благой Иванов-Багата е бил Фьодор Емеляненко на световното първенство по бойно самбо. Фьодор май не беше губил на голямо първенство от няколко години (може и да бъркам), а и това е "bread and butter" спортът му.
Звучи като да надплуваш Майкъл Фелпс или да надбягаш Юсеин Болт.
Поздравления за нашата машина, де
Кондиционен треньор
Засега това - http://www.vbox7.com/play:819a59f7
http://www.mma-bulgaria.com/Българският самбист Благой Иванов постигна исторически успех в карирерата си като спортист. Освен, че стана световен шампион в категория плюс 100 кг той победи легендарния руснак Фьодор Емелианенко, който има само една загуба в бойното самбо и свободните боеве преди седем години. След като отпадна от полуфинала Емелианенко спечели бронзов медал.
Въпрос: Паздравления за титлата. На кой посвещаваш успеха, който постигна на Световното първенство в Санкт Петербург?
Благой Иванов - Багата: Посвещавам успеха на баща ми. Той е първият човек, който ме заведе в залата да започна тренировки. Всичко дължа на него, защото е навсякъде с мен. Винаги ме е подкрепял в трудните моменти.
Въпрос: Разкажи нещо повече за теб. От кога започна да тренираш самбо и джудо?
Благой Иванов - Багата: От 1992 година. Първият ми треньор в Локомотив (София) е Емил Йосифов. След това се преместих в софийски Илинден, където са близнаците Росен и Румен Димитрови. След това се преместих в ЦСКА, където мой треньор е Симеон Ценев и от тук започнах да печеля медали от европейски и световни първенства.
През 2008 на Европейското първенство по бойно самбо в Тбилиси станах втори. На финала загубих от един руснак, който го победих след това на друг турнир.
Въпрос: Очакваше ли, че можеш да победиш Фьодор Емелианенко, който не познава вкуса на загубана в бойните спортове и свободните боеве?
Благой Иванов - Багата: Разбира се, че очаквах, че ще го победя. В такива срещи не трябва да излизаш със страх и притеснение. Единственото, за което е правилно да мисли един състезател е как да победи съперника. Знаех много добре, че Фьодор няма загуба в бойното самбо и в свободните боеве, но нито за миг не изпитах претеснение от двубоя с него.
Въпрос: Имаш видима травма на лицето (хематом под окото). От сблъсъка с Емелианенко ли е?
Благой Иванов - Багата: От него ми остана, но и на финала Ярошил ме удари на същото място. Ще се оправя. Сега изобщо не мисля за болката и травмата. Все пак това е част от нашия спорт.
Въпрос: Как те прие руската публика?
Благой Иванов - Багата: Наистина беше трудно да изляза срещу Емелианенко, който е изключително популярен в Русия. Но публиката ме прие страхотно и оцени победата ми по достойнство.
Въпрос: Говорихте ли с руския самбист след твоя успех?
Благой Иванов - Багата: Той ме поздрави. Разговаряхме по време на церемонията по награждаването. Но само толкова.
Въпрос: На другия ден всички руски вестници писаха затова. Как руснаците преживяха загубата на Фьодор?
Благой Иванов - Багата: Много трудно, защото очакваха, че той ще спечели със сигурност, но след срещата се държаха много коректно с мен и всички ме поздравиха. Всеки един от тях каза, че победата ми е заслужена.
Въпрос: След успеха над Емелианенко, очакваше ли, че финалът ще бъде –по лесен за теб?
Благой Иванов - Багата: Не в никакъв случай . Във финала също не ми бе леко. Там срещнах германеца Стефан Янош, който също е много добър състезател и искаше да ме победи.
Въпрос: Искаш ли да срещнеш Фьодор още един път и да го победиш от много??
Благой Иванов - Багата: Разбира се, че искам да се срещна още един път с Фьодор. Вече има много запитвания затова.
Въпрос: Как ще коментираш представането и на другите състезатели на България?
Благой Иванов - Багата: Много добро. В самбото спечелихме общо 7 медала като имаме трима световни шампиони. В бойното също много добре. Тук имаме двама световни шампиони и двама бронзови медалисти. Представането ни е повече от отлично.
Въпрос: Според теб добре ли се развива самбото в България?
Благой Иванов - Багата: Да разбира се. Има голяма разлика от преди. Сега има пари и всички условия за развитието му. Всичко това е благодарение на сегашния президент на федерацията Румен Стоилов. За разлика от времето, когато президент бе Владимир Аврионов сега има пари и всички условия затова.
Въпрос: А сега накъде?
Благой Иванов - Багата: Малко почивка след това паметно световно първенство. После към нови победи. Друг път няма.
21.11.2008
Повдигане на пръсти за прасец с щанга - 12,12,12@100
Клек - 12@100
Пуш преса - 1@60, 1@70, 1@80
Раменна преса зад врат - 8@40
Бицепсово сгъване с дъмбел - 10,10,10@14
Трицепсово разгъване на дъмбел зад врата - 5,5,5@10 за всяка ръка
Набирания до корема - 5,5,5
На клека и на пуш пресата - нови PR-и
Повдигане на пръсти за прасец с щанга - 12,12,12@100
Клек - 12@100
Пуш преса - 1@60, 1@70, 1@80
Раменна преса зад врат - 8@40
Бицепсово сгъване с дъмбел - 10,10,10@14
Трицепсово разгъване на дъмбел зад врата - 5,5,5@10 за всяка ръка
Набирания до корема - 5,5,5
На клека и на пуш пресата - нови PR-и
Еми не зарастват бързо, мило, ма нали искаше разнообразие! Сега кво да го правя скапания бич, като съм загубил касовата?
Защото ми е слабо задното рамо, и ми се губи мобилността.
Така си мисля, че хем ще сложа малко мускул до трапеца, хем ще поддържам малко по-свободни рамене.
Зад врат ми е доста по-трудно, а аз не чийтвам, когато правя класическа военна преса, затова си мисля, че наистина си трябва малко специализирана работа.
Така си мисля, че хем ще сложа малко мускул до трапеца, хем ще поддържам малко по-свободни рамене.
Зад врат ми е доста по-трудно, а аз не чийтвам, когато правя класическа военна преса, затова си мисля, че наистина си трябва малко специализирана работа.
23.11.2008
Обръщания - 1@70, 1@75, 1@80, 1@85 (нов PR)
Мъртва тяга от дефицит - 7@90, 5@110, 3@130
Лежанка - 10,10,10@60
Бицепсово сгъване с дъмбел - 5,5,5@18
Машина за гръб, напади
Обръщания - 1@70, 1@75, 1@80, 1@85 (нов PR)
Мъртва тяга от дефицит - 7@90, 5@110, 3@130
Лежанка - 10,10,10@60
Бицепсово сгъване с дъмбел - 5,5,5@18
Машина за гръб, напади
26.11.2008
Повдигане на пръсти за прасец с щанга - 10,10,10@110
Клек - 9@110
Лежанка - 3@40, 3@50, 3@60, 3@70, 3@80 (със среден хват)
Гребане с щанга - 6,6,6,6@80
Изхвърляне, изтласкване
Коремни преси - 10,10,10@15 кг зад врата
Като първо правя прасец, за да посвикна малко с тежестта, после клекът минава много добре - още отпреди знаех, че кръстът ми е слабата страна при клек, обаче правя подобрения.
Преди края на годината трябва да пробвам един максимум на лежанка.
Повдигане на пръсти за прасец с щанга - 10,10,10@110
Клек - 9@110
Лежанка - 3@40, 3@50, 3@60, 3@70, 3@80 (със среден хват)
Гребане с щанга - 6,6,6,6@80
Изхвърляне, изтласкване
Коремни преси - 10,10,10@15 кг зад врата
Като първо правя прасец, за да посвикна малко с тежестта, после клекът минава много добре - още отпреди знаех, че кръстът ми е слабата страна при клек, обаче правя подобрения.
Преди края на годината трябва да пробвам един максимум на лежанка.
30.11.2008
Наклонена лежанка - 5,5,5,5,5@60
Обръщания - 10@50, 10@60
Бицепсово сгъване с прав лост - 5,5,5@40
Набирания - 8,8,8
Гребане с дъмбели (легнал) - 8,8,8@2х22, 2х28, 2х33
По принцип не пиша как се храня, но днес си сътворих страхотна вечеря - 500 г вратни пържоли + 5-6 домата. Безценно.
Наклонена лежанка - 5,5,5,5,5@60
Обръщания - 10@50, 10@60
Бицепсово сгъване с прав лост - 5,5,5@40
Набирания - 8,8,8
Гребане с дъмбели (легнал) - 8,8,8@2х22, 2х28, 2х33
По принцип не пиша как се храня, но днес си сътворих страхотна вечеря - 500 г вратни пържоли + 5-6 домата. Безценно.
07.12.2008
Лежанка - 5@50, 5@70, 1@80, 1@90, 0@100
Лежанка с тесен хват - 5,5,5!60
Мъртва тяга - 1@80, 1@110, 1@140, 1@170
Упражнения за бицепс, трицепс, коремни преси
На лежанката 100 ги отлепих от гърдите, бутнах 10 сантиметра и повече не можах.
Лежанка - 5@50, 5@70, 1@80, 1@90, 0@100
Лежанка с тесен хват - 5,5,5!60
Мъртва тяга - 1@80, 1@110, 1@140, 1@170
Упражнения за бицепс, трицепс, коремни преси
На лежанката 100 ги отлепих от гърдите, бутнах 10 сантиметра и повече не можах.