Дневник на malina
Moderators: Милко Георгиев, pa4080
храна:
закуска: 3 яйца в масло
обяд: 1 пържола с гъби и горчица
следобяд: 4 -5см сушеница
вечеря: 1.5 пълнена тиквичка с кайма
череши
обяд: 1 пържола с гъби и горчица
следобяд: 4 -5см сушеница
вечеря: 1.5 пълнена тиквичка с кайма
череши
храна
обяд: свинска пържолка, 2 домата
преди тренировката: 10 маслинки, 3-4 много тънки парчета нещо телешко
джанки
вечеря (предстои): свинско, люти чушки, домат
тренировка:
скрипец 5х47кг,45кг,42кг
тяга 2х5х50,5х45кг
странични наклони 5х20кг,2х5х23кг
лежанка 3х5х12.5кг
китайска почивка
янда преси
обяд: свинска пържолка, 2 домата
преди тренировката: 10 маслинки, 3-4 много тънки парчета нещо телешко
джанки
вечеря (предстои): свинско, люти чушки, домат
тренировка:
скрипец 5х47кг,45кг,42кг
тяга 2х5х50,5х45кг
странични наклони 5х20кг,2х5х23кг
лежанка 3х5х12.5кг
китайска почивка
янда преси
о, супер, форумът работи и всичко си е тук!
тренировката днес:
странична преса 3х5х12.5
напади 2х5х42.5кг,5х40кг
кпп 3х5х30кг
янда преси
скрипец 5х42кг,40кг,37кг,40кг
храна за днес:
закуска: 3 яйца в масло, 2 големи лъжици жито със орехи, захар, лимон и стафиди, 3-4 череши
обяд: свинско дробче по селски, 3-4 хапки псевдо gingerbread с кокосово брашно. Изкючително гадно, не препоръчвам на никой да яде нещо толкова гадно като кокосово брашно.
Купих и някакви кокосови стърготини, печени със сол - уж вкусно, но като минат няколко секунди осъзнаваш, че е адски гадно. Кокосови експерименти от low-carb форуми повече - не!
Екпериментален етап 2 ще е с бадемовото брашно, което също купих днес от био магазина при Карфур
) Има удивителни неща в тоя магазин... Неща, които човек никога не би си помислил, че може да яде
))
тренировката днес:
странична преса 3х5х12.5
напади 2х5х42.5кг,5х40кг
кпп 3х5х30кг
янда преси
скрипец 5х42кг,40кг,37кг,40кг
храна за днес:
закуска: 3 яйца в масло, 2 големи лъжици жито със орехи, захар, лимон и стафиди, 3-4 череши
обяд: свинско дробче по селски, 3-4 хапки псевдо gingerbread с кокосово брашно. Изкючително гадно, не препоръчвам на никой да яде нещо толкова гадно като кокосово брашно.
Купих и някакви кокосови стърготини, печени със сол - уж вкусно, но като минат няколко секунди осъзнаваш, че е адски гадно. Кокосови експерименти от low-carb форуми повече - не!
Екпериментален етап 2 ще е с бадемовото брашно, което също купих днес от био магазина при Карфур
Само да вметна, че преди няколко месеца реших и аз да си потърся да пробвам това прословуто бадемово брашно, което толкова превъзнасят по палео форумите, та тук някой ми даде много добрия съвет - да си го направя сам. Та ако имаш машинка за мелене на кафе, или може би малък блендер от тези с малките купи, ако смелиш сурови бадеми си става нещо като брашно - ОК, не съм напълно сигурен, че е същото, но не виждам какво може да е друго освен смлени сурови бадеми.
И последно - ако прекалиш с меленето, ще се получи бадемово масло (представи си фъстъчено, само че от бадеми).
И последно - ако прекалиш с меленето, ще се получи бадемово масло (представи си фъстъчено, само че от бадеми).
помня я тази тема, да - след като я прочетох реших да счукам бадеми и да направя НВД чийзкейк. Добре, че приятеля ми яде всичко, което правя
)) Впрочем това е най-важното качество, което един мъж трябва да притежава - да яде всичко, което жената готви!
Но инак мисля, че точно така го правят и купешкото - прилича на счукани печени бадеми.
Но инак мисля, че точно така го правят и купешкото - прилича на счукани печени бадеми.
храна:
закуска: 3 яйца в масло, 3 люти чушки
обяд: 200 гр свинско дробче с моркови и домати на фурна
вечеря: 2х бистра телешка супа
+ доста череши.
закуска: 3 яйца в масло, 3 люти чушки
обяд: 200 гр свинско дробче с моркови и домати на фурна
вечеря: 2х бистра телешка супа
+ доста череши.
храна:
закуска: 2 яйца в масло
обяд: свинска пържолка около 200 гр, 1 домат
следобед: 1 домат
вечеря: 50 гр телешко, 150 гр свинско, 1 чаша мляко (изкуших се като сипвах мляко на гъбата, която ми подариха днес - с нея се прави кефир. Може би и утре ще пия 2-3 глътки мляко, да видя какво се е получило от кефира)
закуска: 2 яйца в масло
обяд: свинска пържолка около 200 гр, 1 домат
следобед: 1 домат
вечеря: 50 гр телешко, 150 гр свинско, 1 чаша мляко (изкуших се като сипвах мляко на гъбата, която ми подариха днес - с нея се прави кефир. Може би и утре ще пия 2-3 глътки мляко, да видя какво се е получило от кефира)
храна за вчера:
закуска 2 яйца, обяд и вечеря по 300 гр свинско с патладжан, тиквички, лук и домати
1 чаша кефир
храна днес:
закуска 3 яйца в мало
обяд 150 гр сьомга, 10 маслинки, 150 гр зелена салата с лимон
следобед 10-15 маслинки
вечеря 200 гр свинско, 1 домат
1 чаша кефир - много гъсто стана тоя път
тренировка:
ренегадско 5х22.5кг,22.5кг,20кг
клек 3х5х40кг
curl&arnold 3х5х10кг
дървар 3х5х30кг
скрипец... предполагам, че с около 40 - не обърнах внимание с колко
Мария ме снима, тъй че вече почвам да събирам визуалните измервания (на око дето се вика).
закуска 2 яйца, обяд и вечеря по 300 гр свинско с патладжан, тиквички, лук и домати
1 чаша кефир
храна днес:
закуска 3 яйца в мало
обяд 150 гр сьомга, 10 маслинки, 150 гр зелена салата с лимон
следобед 10-15 маслинки
вечеря 200 гр свинско, 1 домат
1 чаша кефир - много гъсто стана тоя път
тренировка:
ренегадско 5х22.5кг,22.5кг,20кг
клек 3х5х40кг
curl&arnold 3х5х10кг
дървар 3х5х30кг
скрипец... предполагам, че с около 40 - не обърнах внимание с колко
Мария ме снима, тъй че вече почвам да събирам визуалните измервания (на око дето се вика).