Тренировъчен дневник
Moderators: Милко Георгиев, pa4080
Не баш както се надявах....трябва да нося шините още две седмици, като след това още две седмици да ги свалям от време на време за да ми посвикнат ръцете, но да ги ползвам когато имам по-големи натоварвания. И предполагам после ще минат още месец-два докато възстановя подвижността в китката и силата на хвата.
А все си мислех, че вече съм ОК и почвам с рехабилитацията тия дни...
А все си мислех, че вече съм ОК и почвам с рехабилитацията тия дни...
Малеее от кога не съм писал, пък от кога не съм тренирал.....
Миналия ден пак бях на лекар, защото едната китка все още ме наболява и ми казаха, че всичко си било наред, трябвало да мине още време и да си я натоварвам нормално и ще се оправи. Та днес реших да мина през залата да видя какво мога да правя и какво не.
В резултат на пет месечно нетрениране вече нямам дори и помен от мазоли
С дърпащите движения нямам проблеми - гребане, набиране(макар да мога да направя само около 10тина
), тяга не пробвах, но няма да имам проблем, като изключим факта, че хвата никакъв го няма. С бутащите движения се справям по-добре отколкото очаквах - военна преса, вдигане от лег - няма проблем(поне с 40те кг, с който пробвах да видя как е китката), странична преса е ОК, на успоредка мога да се кача, но след 1-2 кофи китките започват да ме болят. За лицеви все още не може да става и дума 
Най-голямото ми разочарование днес беше че не мога да държа лост на раменете, което значи че засега няма клек и напади
Та така, подновявам тренировките и дано се възстановя бързо. Бях почнал да забравям какъв кеф е тренирането и днес се изкефих максимално на "лекото раздвижване"
Миналия ден пак бях на лекар, защото едната китка все още ме наболява и ми казаха, че всичко си било наред, трябвало да мине още време и да си я натоварвам нормално и ще се оправи. Та днес реших да мина през залата да видя какво мога да правя и какво не.
В резултат на пет месечно нетрениране вече нямам дори и помен от мазоли
Най-голямото ми разочарование днес беше че не мога да държа лост на раменете, което значи че засега няма клек и напади
Та така, подновявам тренировките и дано се възстановя бързо. Бях почнал да забравям какъв кеф е тренирането и днес се изкефих максимално на "лекото раздвижване"