Относно разходка в планината
Moderators: Милко Георгиев, pa4080
Аз по принцип от доста време се разхождам по планините и да ти кажа планинари дето се скитат от 30 и кусур години и не са станали на аполоновци факт е че имат железен организъм и още по железни крака. Килограми може да свалиш но мускули трудно ще направиш там горе ... при по-малко кислород и липса на всякакъф тренинг ти гарантирам ще спираш на почивка на всеки 10 метра. Ако целта ти е да постигнеш само козметичен ефект ти препоръчвам залата ще стане много по бързо и безболезно 
Съмнявам се от разходки в планината да се натрупват каквито и да било мускули, но се развива качеството им
. При последната ми изява като баир-будала, а именно изкачването на връх Шипка на 3-ти март, за цял ден ходене бях олекнал с 3 кг. Според мен такива разходки са изключително полезни както за физическото, така и за духовното развитие
.
Re: Относно разходка в планината
Мммм, ще се съглася с момчетата, които вече са ти писали.narniq wrote:Понеже имам възможност да се разхождам в планината.Ще попитам горят ли се мазнини или само трупаш мускул.Целта ми е сваляне на килограми и изразени мускули на някои места![]()
Такива преходи имат по-скоро емоционално-псих. ефект според мен - яко се разтоварва човек от градското си шумно и стресирано ежедневие и се зарежда. Природата е супер. И нищо да не свалиш, пак си се разхождай, мнооого е готино. Аз лично на планина нищо не свалям, щото апетитът ми скача до небето и не може и да се мисли за отрицателен калориен баланс.
Страх
Аз съм много запален планинар...но познавам доста на по 60-70 години, които от много ходене имат проблеми със ставите....как мога да избегна това?
Re: Страх
Пилешки бульон и свинска пача ежедневно.SoAlien wrote:Аз съм много запален планинар...но познавам доста на по 60-70 години, които от много ходене имат проблеми със ставите....как мога да избегна това?
Това в рамките на шегата ли е?Iv wrote:Пилешки бульон и свинска пача ежедневно.SoAlien wrote:Аз съм много запален планинар...но познавам доста на по 60-70 години, които от много ходене имат проблеми със ставите....как мога да избегна това?
-
Галина Толкингтън (galya)
- Ст. асистент

Не:)SoAlien wrote:Това в рамките на шегата ли е?Iv wrote:Пилешки бульон и свинска пача ежедневно.SoAlien wrote:Аз съм много запален планинар...но познавам доста на по 60-70 години, които от много ходене имат проблеми със ставите....как мога да избегна това?
А добре а малко обонсовка може ли...повече наситени мазнини ли какво...щото аз от 7 години също се водя запален планинар:)) Днес например изкачих Черни връх от Сименоново за около 4.5 часа...galya wrote:Не:)SoAlien wrote:Това в рамките на шегата ли е?Iv wrote: Пилешки бульон и свинска пача ежедневно.
Ама не искам да си захабя ставите;) Да ги смазвам със свинска мас ли какво...аз свинско не ям...
- cremcaramel
- Ст. асистент

- cremcaramel
- Ст. асистент