Продукти:
400 гр. пилешка кайма (оказа се много вкусна и в никакъв случай суха)
125 гр. бекон
1 глава лук
6 средно големи чушки
Запържих лука, бекона и каймата (прибавях в този ред в тигана), сложих чубрица, черен и червен пипер.
С тази смес напълних чушките, остана доста, но просто я сипах в тенджерата до чушките. Наредих ги в тенджера, сложих течна сметана, около 50 мл и една чаена чаша вода. Варих около половин час. Стана изненадващо вкусно
-Ако искаш да се издигнеш до нещо като вещицa, Маграт Чеснова, трябва да научиш 3 неща.Кое е истинско,кое не е и каква е разликата...
-И винаги взимай името и адреса на младия мъж-допълни Леля
С печени чушки от буркан няма да стане,нали?Чудех се какво да си сготвя утре,че ми писна от гювечета и омлети, или просто ще ги пекна леко и без вода...
Защо да не стане? Аз съм правила с консервирани, прост трябва или да не ги пълниш целите, за дане се разсипят или да измислиш нещо за 'капаче'
" ... За моята любов стига и това, че ти живееш ... не зная, дори защо те обичам, аз зная само две хубави очи, в чието сияние душата ми потъва и се топи като восък ... "
Утре ако пробвам и ще кажа как е било, аз ще си позволя да вмъкна една друга рецепта,която е с такива печени чушки, пълнят се с яйце и сирене и се пекат, пак е много вкусно
Ох,много съм гладна,ама днес ми станаха много ксал и сега чакам да стане утре да ям
iva_8503 wrote:
Ох,много съм гладна,ама днес ми станаха много ксал и сега чакам да стане утре да ям
Имам чувството, че това съм го писала аз. В тазкива случаи гледам да си легна възможно най-бързо, за да не мисля за ядене,но тази вечер няма как да стане ... имам много за учене и сигурно ще осъмна над учебниците
" ... За моята любов стига и това, че ти живееш ... не зная, дори защо те обичам, аз зная само две хубави очи, в чието сияние душата ми потъва и се топи като восък ... "
iva_8503 wrote:
Имам чувството, че това съм го писала аз. В тазкива случаи гледам да си легна възможно най-бързо, за да не мисля за ядене,но тази вечер няма как да стане ... имам много за учене и сигурно ще осъмна над учебниците
Най-страанното е, че винаги като лягам гладна и все се ровя из рецепти във форума и ми текат лигите, всичко ми се яде
iva_8503 wrote:
Най-страанното е, че винаги като лягам гладна и все се ровя из рецепти във форума и ми текат лигите, всичко ми се яде
Същата съм.
И си правя планове, като си харесам нещо, кога да си го приготвя
Айде, отивам да си гледам темите аз, хем няма да мисля за ядене, че колкото повече мисля, толкова повече огладнявам, а днес съм само на около -250
iva_8503 wrote:С печени чушки от буркан няма да стане,нали?Чудех се какво да си сготвя утре,че ми писна от гювечета и омлети, или просто ще ги пекна леко и без вода...
Ще стане разбира се, просто няма да има специфичния вкус на пресните, а този на печените.
Пиши как е станало.
-Ако искаш да се издигнеш до нещо като вещицa, Маграт Чеснова, трябва да научиш 3 неща.Кое е истинско,кое не е и каква е разликата...
-И винаги взимай името и адреса на младия мъж-допълни Леля