Пълнени чушки

Moderators: Милко Георгиев, pa4080

Post Reply
bulgi
Студент
Студент

Пълнени чушки

Post by bulgi »

Продукти:
400 гр. пилешка кайма (оказа се много вкусна и в никакъв случай суха)
125 гр. бекон
1 глава лук
6 средно големи чушки

Запържих лука, бекона и каймата (прибавях в този ред в тигана), сложих чубрица, черен и червен пипер.
С тази смес напълних чушките, остана доста, но просто я сипах в тенджерата до чушките. Наредих ги в тенджера, сложих течна сметана, около 50 мл и една чаена чаша вода. Варих около половин час. Стана изненадващо вкусно :)
-Ако искаш да се издигнеш до нещо като вещицa, Маграт Чеснова, трябва да научиш 3 неща.Кое е истинско,кое не е и каква е разликата...
-И винаги взимай името и адреса на младия мъж-допълни Леля
iva_8503
Ученик
Ученик

Post by iva_8503 »

С печени чушки от буркан няма да стане,нали?Чудех се какво да си сготвя утре,че ми писна от гювечета и омлети, или просто ще ги пекна леко и без вода... :roll:
cranberry
Студент
Студент

Post by cranberry »

е не е нужно да ги пълниш, просто забъркваш в тигана каймата и 4ушките
Nothing tastes as good as being lean feels.
Никси
Ученик
Ученик

Post by Никси »

Защо да не стане? :roll: Аз съм правила с консервирани, прост трябва или да не ги пълниш целите, за дане се разсипят или да измислиш нещо за 'капаче' :wink:
" ... За моята любов стига и това, че ти живееш ... не зная, дори защо те обичам, аз зная само две хубави очи, в чието сияние душата ми потъва и се топи като восък ... "
iva_8503
Ученик
Ученик

Post by iva_8503 »

Утре ако пробвам и ще кажа как е било, аз ще си позволя да вмъкна една друга рецепта,която е с такива печени чушки, пълнят се с яйце и сирене и се пекат, пак е много вкусно :wink:
Ох,много съм гладна,ама днес ми станаха много ксал и сега чакам да стане утре да ям :)
zImage
Студент
Студент

Post by zImage »

iva_8503 wrote:Ох,много съм гладна,ама днес ми станаха много ксал и сега чакам да стане утре да ям :)
Хаха :lol: И аз много обичам сутрините - имам цял нов ден и хиляди неизядени калории пред себе си :-)
We have nothing to fear but fear itself.
Никси
Ученик
Ученик

Post by Никси »

iva_8503 wrote:
Ох,много съм гладна,ама днес ми станаха много ксал и сега чакам да стане утре да ям :)
Имам чувството, че това съм го писала аз. :twisted: В тазкива случаи гледам да си легна възможно най-бързо, за да не мисля за ядене,но тази вечер няма как да стане :x ... имам много за учене и сигурно ще осъмна над учебниците :cry:
" ... За моята любов стига и това, че ти живееш ... не зная, дори защо те обичам, аз зная само две хубави очи, в чието сияние душата ми потъва и се топи като восък ... "
iva_8503
Ученик
Ученик

Post by iva_8503 »

Никси wrote:
iva_8503 wrote:
Имам чувството, че това съм го писала аз. :twisted: В тазкива случаи гледам да си легна възможно най-бързо, за да не мисля за ядене,но тази вечер няма как да стане :x ... имам много за учене и сигурно ще осъмна над учебниците :cry:
:D Най-страанното е, че винаги като лягам гладна и все се ровя из рецепти във форума и ми текат лигите, всичко ми се яде :lol:
Никси
Ученик
Ученик

Post by Никси »

iva_8503 wrote:
Никси wrote:
iva_8503 wrote:
:D Най-страанното е, че винаги като лягам гладна и все се ровя из рецепти във форума и ми текат лигите, всичко ми се яде :lol:
Същата съм. :oops:
И си правя планове, като си харесам нещо, кога да си го приготвя :lol:

Айде, отивам да си гледам темите аз, хем няма да мисля за ядене, че колкото повече мисля, толкова повече огладнявам, а днес съм само на около -250 :oops:
bulgi
Студент
Студент

Post by bulgi »

iva_8503 wrote:С печени чушки от буркан няма да стане,нали?Чудех се какво да си сготвя утре,че ми писна от гювечета и омлети, или просто ще ги пекна леко и без вода... :roll:
Ще стане разбира се, просто няма да има специфичния вкус на пресните, а този на печените.
Пиши как е станало.
-Ако искаш да се издигнеш до нещо като вещицa, Маграт Чеснова, трябва да научиш 3 неща.Кое е истинско,кое не е и каква е разликата...
-И винаги взимай името и адреса на младия мъж-допълни Леля
Post Reply