Избелване на зъби

Тук става дума за всичко, което е извън останалите теми

Moderators: Милко Георгиев, pa4080

denny
изгонен.

Post by denny »

по какви критерии?
bum-bum
Ученик
Ученик

Post by bum-bum »

Аз си ги избелих с шини правени от зъболекар.
Същата работа обаче върши и едно шишенце като лак за нокти с четчица. Нанася се върху зъбите и готово. Само, че го няма в Бг. Един приятел ми го донесе от Германия. На Pearl Drops e. Мисля, че Bleach White се казваше.
Last edited by bum-bum on Sun Mar 13, 2011 22:56, edited 1 time in total.
tbby
Ученик
Ученик

Post by tbby »

При моята зъболекарка ги има тия екстри с шините и разтвора... 150лв.
No gods or kings. Only men.
Flickr
Слънце
Ученик
Ученик

Post by Слънце »

А само да попитам - всичките тия процедури не прецакват ли емайла? Защото същите тия Гайс и т.н.т. изпилиха здрави зъби и им насвяткаха отгоре фасети или както там се казва за едната белота - е, сори, ама на половината участници във въпросното шоу от километри им личеше, че зъбите им са изкуствени. Така че имам известни съмнения и относно другите методи, които препоръчват (специално за това с четчицата, дето можеш и сам да си го правиш, знам от зъболекар, че е вредно за емайла)
denny
изгонен.

Post by denny »

да,"опалесценс" е супер.
използвам студийните им продукти.
за да се продава нещо неограничено(на запад такива продукти има и в аптеки,и супери),то е направено макс.безопасно.в случай-гелът е с 10%концентрация,и не изисква индивидуално формована шина.действа по-слабо ,и естествено,е напълно безвредно
:)
denny
изгонен.

Post by denny »

ей ,хора,не в марките същността е...(сега помръдвам с дългите си зеленки уши :lol: )

всичко,което има определени параметри,работи(класове материали имам предвид)
Ученик
Ученик

Post by »

Лампата ZOOM наистина е най-доброто за избелване в момента.Виждала съм резултата на мои приятелки,много хубав ефект.
petar
Ученик
Ученик

Post by petar »

Няма нито едно медицинско показание за избелване на живи зъби!В резултат на тези манипулации естествените зъбни тъкани се дехидратират(губят вода) и след това много продължително се възстановяват,а понякога се увреждат необратимо!
Ученик
Ученик

Post by »

Ако е толкова вредно,защо тогава е толкова масово разпространено?От мои познати и приятели няма никой с увредени зъби,ако беше толкова вредно нямаше да се предлага и да се търси.Все пак друго си е с "холивудска усмиква".
petar
Ученик
Ученик

Post by petar »

И как разбрахте ,че не са им увредени?
А това ,че са разпространени в никакъв случай не е мерило за вредата и ползата от тези "холивудски " :lol: процедури.
Милко Георгиев
Академик
Академик

Post by Милко Георгиев »

Tя wrote:Ако е толкова вредно, защо тогава е толкова масово разпространено? От мои познати и приятели няма никой с увредени зъби, ако беше толкова вредно нямаше да се предлага и да се търси.Все пак друго си е с "холивудска усмиква".
О! Този принцип за масовото е по-скоро верен точно в обратната посока - масово = глупост/вредно/подозрително.
А за събите, предпочитам да се доверявам на Петър Дучев, отколкото на холивуд. Петър го познавам, видял съм че може да мисли. А холивуд напоследък дори 6 лв не може да ми вземе за 2 часа от живота ми.

Кондиционен треньор
Ученик
Ученик

Post by »

Няма ли да се съгласите,че щом в Америка се използва ZOOM и то от години,ако имаше някакви увреждания до сега да са ги спрели.Все пак нещата там стоят по-различно отколкото в Бг. и ако има пострадали пациенти,едва ли това ще остане безнаказано и продукта ще се предлага.Поне аз така си мисля,аз ако си правя избелване ще заложа на изпитаната система.
№6
Ученик
Ученик

Post by №6 »

Е, какво са 6 години...
Иначе и солариумите са много модни и с широка употреба.
Надали някой е пострадал директно от тях, но това не означава, че не са вредни.
pa4080
Професор
Професор

Post by pa4080 »

А аз имах намерение да си избеля зъбите:) сериозно, обаче сега започвам да се замислям. Ще се повторя, обаче за тези които не са го чели може да е любопитно. Преди до около две години и половина бях страшно редовен при зъболекаря. Никога не съм ходил на профилактика, понеже ми се налагаше да ходя така или иначе поне веднъж в месеца. В устата имам близо 20 пломби, ако не са и повече, нямат изброяване ... с две думи ужас.
Стана, така че попаднах на сайта на Спайдерспорт, захванах се с ВМ-НВХ и вече две години и половина не съм стъпвал при зъболекар. От доста време използвам паста за зъби поморин, един път дневно, а често дори пропускам, чистя си зъбите с конци, нямам лош дъх в устата, не ми кървят венците. Само като се замисля, колко пари струват луксозните пасти за зъби и водите за уста и така нататък ми се завива свят. Една паста поморин струва около лев и я ползвам около два месеца.
Единствения проблем в момента е че пломбите са започнали да се амортизират и ще трябва скоро да отида да подменя няколко.
Ако родителите ми ме бяха научили да се храня правилно, можеби нямаше да имам нито една пломба в устата и нямаше да се извинявам пред себе си че съм наследил зъбите на майка си!
Поздрави:)
Last edited by pa4080 on Fri Mar 11, 2011 22:15, edited 2 times in total.
Само човек способен на мисъл е способен на любов.
Felix qui nihil debet.
Post Reply