|
Ако този форум, Милко Георгиев, SPIDER SPORT
са Ви дали полза, то може да направите дарение
|
|
|
Предишната тема :: Следващата тема |
Автор |
Съобщение |
Jaho Асистент

Юзър от: 16 Сеп 2004 Мнения: 88 Живее в: Sofia
|
|
Върнете се в началото |
|
 |
Милко Георгиев Академик

Юзър от: 05 Сеп 2004 Мнения: 1087 Живее в: София
|
Пуснато на: Вто Окт 16, 2007 09:26 Заглавие: |
|
|
Brigand написа: | Thai,ще се радвам да ми покажеш как се прави мъртва тяга или трапец над 150 кг без фитили 5-6 повторения...Ако успееш ще приема,че имаш невероятен хват или че моя нещо ми куца Виждал съм доста хора,които не ползват фитили да изпускат щангата и да се контузват...На мен хватът ми се отваря над 150,а за трапец просто е абсурд да дигам без фитили над 130... |
Точно по тази причина казвам на всеки трениращ, че е важно няколко месеца предмишницата му да страда в началото и да може след това да настига силата на тялото. Трениращи при и като нас в Spider Sport нямат проблем с хвата. Относно тягата, около и над 200 кг без фитили имаме и то докоментирани на видео. Васко, например вдига 100 кг с една ръка на странична тяга, както остава няколко повторение на 150 с две ръце и противопоставен хват. _________________
Кондиционен треньор
|
|
Върнете се в началото |
|
 |
BullDog Ученик

Юзър от: 10 Юни 2006 Мнения: 5 Живее в: Duesseldorf
|
Пуснато на: Чет Окт 25, 2007 15:55 Заглавие: |
|
|
Можеш да подложиш други, "легнали", дискове под дисковете на щангата. Така ще я вдигнеш малко и няма да се навеждаш толкова много. Не е много стабилно, но ако внимаваш ...
И на мен ми се струва че това ти е леко. На някое повторение (3-то или 4-то) се вижда как си люлееш ръцете напред-назад, значи не ти е тежко. _________________ A human being should be able to change a diaper, plan an invasion, butcher a hog, conn a ship, design a building, write a sonnet, balance accounts, build a wall, set a bone, comfort the dying, take orders, give orders, cooperate, act alone, solve equations, analyze a new problem, pitch manure, program a computer, cook a tasty meal, fight efficiently, die gallantly. Specialization is for insects. Lazarus Long
|
|
Върнете се в началото |
|
 |
leech изгонен.
Юзър от: 13 Май 2007 Мнения: 39
|
Пуснато на: Съб Юни 14, 2008 12:04 Заглавие: |
|
|
Щом не можеш да го вдигнеш без фитили, значи не можеш да го вдигнеш.
|
|
Върнете се в началото |
|
 |
Любо Доцент

Юзър от: 20 Мар 2005 Мнения: 361
|
|
Върнете се в началото |
|
 |
linkmystica Доцент

Юзър от: 26 Юни 2020 Мнения: 370
|
|
Върнете се в началото |
|
 |
|
|
Не Можете да пускате нови теми Не Можете да отговаряте на темите Не Можете да променяте съобщенията си Не Можете да изтривате съобщенията си Не Можете да гласувате в анкети
|
Ако този форум, Милко Георгиев, SPIDER SPORT
са Ви дали полза, то може да направите дарение
|