|
Ако този форум, Милко Георгиев, SPIDER SPORT
са Ви дали полза, то може да направите дарение
|
|
|
Предишната тема :: Следващата тема |
Автор |
Съобщение |
mizrahi Ученик

Юзър от: 20 Яну 2011 Мнения: 1 Живее в: Sofia
|
Пуснато на: Съб Фев 19, 2011 10:39 Заглавие: Въпрос за тежестите... до кога... |
|
|
От известно време тренирам, според принципите, изложени от Милко в сайта и форума. Резултатите са задоволителни, така че ще продължа...
Въпросът ми е обаче докога да увеличавам тежестите? В началото естествено почнах с едни килограми, но сега те ми "олекнаха" и съм ги повишил... Интересно ми е докога трябва да се увеличават и дали ще има смисъл от тренировка, която дълго време ползва едни и същи килограми за упражненията...
Лично аз не искам да ставам "горила" нито "добитък" и прочее животни, но ми харесва когато съм с добре оформена обемна мускулатура...
Затова и най вече ме интересува, ако в един момент спра да вдигам килограмите с които правя упражнения, ще се запази ли ефекта от тренировката...
|
|
Върнете се в началото |
|
 |
pa4080 Професор

Юзър от: 12 Апр 2006 Мнения: 1420 Живее в: София
|
Пуснато на: Съб Фев 19, 2011 13:29 Заглавие: |
|
|
Горила или добитък се става чрез съответните хранителни предпоставки, а не чрез вдигане на щанги.
До колкото по-големи тежести стигнеш толкова по-голям и дълготраен ще бъде този ефект от тренировките.
Пази се от травми и давай смело напред. Когато натрупаш 2-3 години опит сам ще си отговориш на въпроса до къде искаш да стигнеш и с колко големи тежести смяташ да продължиш да тренираш за в бъдеще. _________________ Само човек способен на мисъл е способен на любов.
Felix qui nihil debet.
|
|
Върнете се в началото |
|
 |
орион Студент

Юзър от: 27 Окт 2006 Мнения: 32 Живее в: свят голям, тук и там
|
Пуснато на: Пон Фев 21, 2011 15:23 Заглавие: |
|
|
аз също си задавам този въпрос често напоследък. предвид пола и възрастта, не очаквам да имам увеличаване над това, което вдигам в момента. хем ми се ще да са повече, хем не усещам да имам ресурс за повече. с години стоя на едни и същи тежести. като си погледна дневниците, нещата изглеждат по-различно: макар да е с мравчени стъпки, доста кила съм вдигнала. _________________ Никога не е късно да бъдеш това, което би могъл да бъдеш.
|
|
Върнете се в началото |
|
 |
Милко Георгиев Академик

Юзър от: 05 Сеп 2004 Мнения: 1087 Живее в: София
|
|
Върнете се в началото |
|
 |
|
|
Не Можете да пускате нови теми Не Можете да отговаряте на темите Не Можете да променяте съобщенията си Не Можете да изтривате съобщенията си Не Можете да гласувате в анкети
|
Ако този форум, Милко Георгиев, SPIDER SPORT
са Ви дали полза, то може да направите дарение
|