ВМ-НВД и затлъстяване

Споделете вашите тренировки, менюта и резултати

Moderators: Милко Георгиев, pa4080

Post Reply
smk
Ученик
Ученик

ВМ-НВД и затлъстяване

Post by smk »

Здравейте :D

Т.к. имам много кг за сваляне - 20 и в момента чета за различни режими (което допълнително ме обърква), искам да попитам следното нещо за ВМ-НВД: Човек може да съхранява ограничено количество въглехидрати и неограничено количество мазнини, нали така? Очевидно хората с наднормено тегло имат проблем с преработването на мазнини. Тогава не е ли вредно на хора с достатъчно мазнини, да им се препоръчва яденето на още такива. И ако те могат да се натрупват неограничено в организма, как така хората отслабват на ВМ режим?
temelkov
Ученик
Ученик

Post by temelkov »

Чрез калориен дефицит.
Yav
Студент
Студент

Re: ВМ-НВД и затлъстяване

Post by Yav »

smk wrote:Здравейте :D
Очевидно хората с наднормено тегло имат проблем с преработването на мазнини.
Това е напълно погрешно заключение.
pa4080
Професор
Професор

Post by pa4080 »

Изгледай поне видеоклиповете свързани с храненето от блогът - Личен треньор. След това ще можем да преминем на конкретни въпроси - какво и по колко :D
(местя темата в дневници и резултати)
Само човек способен на мисъл е способен на любов.
Felix qui nihil debet.
Yav
Студент
Студент

Re: ВМ-НВД и затлъстяване

Post by Yav »

Yav wrote:
smk wrote:Здравейте :D
Очевидно хората с наднормено тегло имат проблем с преработването на мазнини.
Това е напълно погрешно заключение.
Всъщност да се поправя и добавя - доколкото хората с наднормено тегло имат проблем с преработването на мазнини, проблемът се причинява от ядене на въглехидрати.
Вальо
Ст. асистент
Ст. асистент

Post by Вальо »

Аз не мога да разшифровам въпроса ти, но ще ти добавя един въпрос над който може да помислиш докато преглеждаш информацията от сайта (не се заяждам или подигравам, въпроса е фундаментален в мисленето на хората незапознати с материята).

Ям мазно, трупам мазнини.(логичните размишления на много незапознати) Ако ям домати, домати ли ще трупам в тялото си?
Post Reply