Т.к. имам много кг за сваляне - 20 и в момента чета за различни режими (което допълнително ме обърква), искам да попитам следното нещо за ВМ-НВД: Човек може да съхранява ограничено количество въглехидрати и неограничено количество мазнини, нали така? Очевидно хората с наднормено тегло имат проблем с преработването на мазнини. Тогава не е ли вредно на хора с достатъчно мазнини, да им се препоръчва яденето на още такива. И ако те могат да се натрупват неограничено в организма, как така хората отслабват на ВМ режим?
ВМ-НВД и затлъстяване
Moderators: Милко Георгиев, pa4080
ВМ-НВД и затлъстяване
Здравейте
Т.к. имам много кг за сваляне - 20 и в момента чета за различни режими (което допълнително ме обърква), искам да попитам следното нещо за ВМ-НВД: Човек може да съхранява ограничено количество въглехидрати и неограничено количество мазнини, нали така? Очевидно хората с наднормено тегло имат проблем с преработването на мазнини. Тогава не е ли вредно на хора с достатъчно мазнини, да им се препоръчва яденето на още такива. И ако те могат да се натрупват неограничено в организма, как така хората отслабват на ВМ режим?
Re: ВМ-НВД и затлъстяване
Това е напълно погрешно заключение.smk wrote:Здравейте![]()
Очевидно хората с наднормено тегло имат проблем с преработването на мазнини.
Изгледай поне видеоклиповете свързани с храненето от блогът - Личен треньор. След това ще можем да преминем на конкретни въпроси - какво и по колко 
(местя темата в дневници и резултати)
(местя темата в дневници и резултати)
Само човек способен на мисъл е способен на любов.
Felix qui nihil debet.
Felix qui nihil debet.
Re: ВМ-НВД и затлъстяване
Всъщност да се поправя и добавя - доколкото хората с наднормено тегло имат проблем с преработването на мазнини, проблемът се причинява от ядене на въглехидрати.Yav wrote:Това е напълно погрешно заключение.smk wrote:Здравейте![]()
Очевидно хората с наднормено тегло имат проблем с преработването на мазнини.
Аз не мога да разшифровам въпроса ти, но ще ти добавя един въпрос над който може да помислиш докато преглеждаш информацията от сайта (не се заяждам или подигравам, въпроса е фундаментален в мисленето на хората незапознати с материята).
Ям мазно, трупам мазнини.(логичните размишления на много незапознати) Ако ям домати, домати ли ще трупам в тялото си?
Ям мазно, трупам мазнини.(логичните размишления на много незапознати) Ако ям домати, домати ли ще трупам в тялото си?