Къде бъркам ??

Споделете вашите тренировки, менюта и резултати

Moderators: Милко Георгиев, pa4080

plamenapolihronova
Ученик
Ученик

Къде бъркам ??

Post by plamenapolihronova »

Здравейте ! Страхотен форум ! :bow:
От известно време се опитвам да се храня по този начин , но нито кантара , нито мерките слизат надолу ... По принцип тренирам , но пак без успех ... Нямам си идея защо се получаа така. Тренирам предимно у дома . Лятото тичах всеки ден сутрин на гладно, но пак нищо.
На 23г. 165-6 , 61-62 кг . Искам да сваля до 56,но не се получава.Формата на тялото ми е крушовидна . Предимно по краката и дупето ми се лепи всичко.
Пиша тук,защото мисля,че ще ми е по-лесно да си следя храната,а и да ме поправяте , ако греша някъде ! Очаквам съвети [ss_angry_1]
Благодаря !

До сега :
кафе с мляко
пилешка пържола полята със сметана , 1/2 домат , 4-5 маслини , 2 патладжана на скара
plamenapolihronova
Ученик
Ученик

и да продължа храната от днес беше киви и един бонбон мерси .

и за вечеря :
3 яйца в масло с пушен свински врат,малко сирене "бри" (на омлет)
1/2 домат със зехтин и маслини
Милко Георгиев
Академик
Академик

Post by Милко Георгиев »

Брой калории с myfitnesspal например. Постепенно го сваляй докато започнеш да сваляш.

Кондиционен треньор
plamenapolihronova
Ученик
Ученик

излиза ми , че трябва да приемам 1200ккал дневно
от които : въгл. 150 ; мазнини 40 ; протеини 60
нещо наистина не схващам за кво иде реч [ss_angry_1]

допълвам :
общото ми хранене за днес по сметки на myfitnesspal са :
Calories Carbs Fat Protein Sodium Sugar

1,167 34 78 71 582 3

Добре ли се движа ?
Noodle
Професор
Професор

Post by Noodle »

Необходимите калории за деня си сметни според: http://spidersport.com/forum/viewtopic. ... 431#140431 и си ги задай в myfitnesspal.
Също промени в програмата и съотношението на Б:М:В на 25:60:15, за да не ти дава, че трябва да ядеш 50% въглехидрати ;)
plamenapolihronova
Ученик
Ученик

Така ми излязоха 1785 ккал на ден , които ми се струва непосилно да изяждам , аз и с тези си се чувствам подута сякаш ... :|

А наистина незнам как да си сменя нито калориите, нито съотношението ... изобщо не ми е познат този сайт , а и английския ми куца ии ... абе страшна работа :giggle:
plamenapolihronova
Ученик
Ученик

Здравейте ! :)
Така .. промених си съотношението на храната , както и калориите в myfitnesspal , но ги направих на 1300 . Мисля , че са Ок :)

Сутринта станах в 6 и 30ч. със страшно главоболие.Възможноли е това да се дължи на неприемането на въглехидрати? :thinking:
Изпих аналгин и изядох 1 ч.л. домашен мед + 2 ч.л. заквасена сметана .

Еми не ми мина , цял ден си ме боли.Но както и да е.

Храна:
Обяд :
-пилешко месо със течна сметана + 2 резена патладжан наскара
-сирене,1/2 домат + 5 маслини
Следобедно:
-кафе със доста сметана
-овче кашкавал и малко масло

Незнам дали ще вечерям,ако да ще са яйца . Много ми допадат във всички вариации :)

Тренировки:
За днес си избрах тази
https://www.youtube.com/watch?v=oudLZLcA3Gs

Достатъчно ли е като движение ? Весел Петък !
plamenapolihronova
Ученик
Ученик

Здравейте ! :)
Започвам с допълнение от петъчния ден!
Завърши с много вино + 50гр. бразилски орех .. Парти имаше :party:

Събота:
естествено не бях в много трезво положение,та до обяд си хапнах добре ,но после ми се прииска нещо сладко . Ето менюто :

Омлет от 3 яйца в масло с пушено свинско филе + бри и кашкавал , 1/2 домат , 4-5 маслини
След това една опаковка бисквити [ss_pompous_1]

Неделя:
Обяд:2 пилешки бутчета с кожата ( домашни ) , 1 червена печена чушка , сирене,маслини
Вечеря:2 бъркани яйца с пушено свинско филе в масло , сирене .
Хапнах и доста масло през деня с малко домашен мед.

Движението беше малко , част от тренировката в петък .

Днес:
Закуска:кафе със доста сметана
Обяд:2 пилешки бутчета с кожата , задушени тиквички в масло и сметана и сиренце :D

Вечерята незнам каква ще е , на гости съм . Всъщност аз ще готвя , но незнам с какви продукти :)
plamenapolihronova
Ученик
Ученик

Искам да попитам какво мислите за рецепта с печена тиква , прясно мляко и яйца ?
1кг тиква
1л.прясно мляко 3,5%
5 яйца
заместваме захарта с мед
marsn
Ст. асистент
Ст. асистент

Post by marsn »

plamenapolihronova wrote:Искам да попитам какво мислите за рецепта с печена тиква , прясно мляко и яйца ?
1кг тиква
1л.прясно мляко 3,5%
5 яйца
заместваме захарта с мед
сметни стойностите и ще получиш отговор :)
strength is not “gender-specific”, it is “belief” specific
plamenapolihronova
Ученик
Ученик

Отговарям си сама на въпроса относно десерта с тиква ..
Стойностите са следните:
41% въгл ; 37% мазнини ; 22% протеин
определено е по-добре от шоколад , но може би за хора,коитоне искат скоростно отслабване :thinking: ??

Снощи ядох 3 парчета печена тиква с малко мед и доста орехи + сирене и кашкавал и чаша бяло вино.

Днес:
З:кафе с мляко и масло
О:гювече - малко доматен сок,една червена печена чушка,тиквичка,бучка сирене,3 яйца,зехтин и подправки

Довечера може би яйца ..

Чувствам се доста добре,но нямам свалени мерки . На кантар не съм се теглила.
plamenapolihronova
Ученик
Ученик

Днес ще тренирам по тази тренировка
https://www.youtube.com/watch?v=HCdCjUV ... h3agzbByWQ

Намерих тежести у дома .. но незнам как да кача снимка,пробвах няколко пъти,но не се получи .... има гири от по 5кг някъде или 4 може би ... и един уред който е перфектен за мъртва тяга (лост с 2 топки отстрани :roll: )
и за клекове мисля да го ползвам,като го слагам на раменете си ...

Та въпросът ми е следния: Как биха ми се отразили тренировки с тежести и то предимно за дупе и бедра?Да започна ли силови или предимно кардио ? Чудя се какво да правя :thinking: Целта естествено е намаляне на обиколките.Имам набити и целулитести крака съпроводени с голямо сочно дупе :lol: Чуденка ..... Да не би от тежестите ми да насрастнат още повече ? Или да съчетая кардио + силова ?
plamenapolihronova
Ученик
Ученик

Добър ден ! :)

Снощи храната уж тръгна на добре .... но после се усвинчих с печена тиква ... [ss_hide_1]
Иначе яйца с броколи и тиквички + кашкавал в много масло и след това много тиква .

Днес :
З:кафе с мляко и масло , малко след това малко кашкавал , сиренце и масло
О:скумрия на скара с малко картофи на пара със сметана + 2 краставички
В:може би пак риба със зелева салата

Тренировката ми хареса :
https://www.youtube.com/watch?v=HCdCjUVx1OA

Междудругото щангата ми е около 20кг и си правя с нея тягата.. много готино упражнение... Имам лека мускулна от вчера.

Странно,но днес влязох в дънки 28 р-р,а до скоро бях 30 :wondering:
Учудвам се,защото не съм особено стриктна в яденето,а и съм еднакво тежка на кантара и по мерки съм си същата.Може би зависи от модела на дънката дам.... :) Няма да си въобразявам разни неща.Продължавам все така,дано си оправя храната.Значително съм си подобрила лакомията и не налитам така на каквото и да било.Вчера моя ми даде Сникърс , оставих го в шкафа и даже забравям,че е там.Много яко бе .... :party: Днес беше отишъл на сладкарница и ми звани и вика искаш ли да ти взема Наполеонка?Отказах твърдо без даже и да се замисля :party: :giggle: :giggle:

Айде лека вечер! :angel:
plamenapolihronova
Ученик
Ученик

Добър вечер !
Минавам да си напиша днешното меню.Тренировка няма,че цял ден съм по задачи,а вече ми е изтощено.

З:кафе с мляко и масло
О:2 бъркани яйца в масло,кашкавал,малко сирене,2 кисели краставички,5маслини и зелева салата
В:риба скумрия с зелева салата полята обилно със зехтин и сметана(уникална вкусотия :speechless: ) + 1 кисела краставичка и 5 маслини.

Може и да огладнея по - късно.Ще ям ябълка или орехи :thinking: или незнам какво.Може и да не огладнея :)

Лека вечер :sleepy:
plamenapolihronova
Ученик
Ученик

Здравейте !

От два дена не съм тренирала.Вървя по 6,7 км на ден само
Снощи определено не бях режимна.....но и не съм гузна !(до вечерта храната беше ок,но после хапнах 5-6 пуканки,след това вино,бабек,чипс,бадеми ииииии сникерсс)

Днес смятам да направя едно смазващо изпотяващо кардио .... мммм Да

А храната до сега ми е една пилешка много мазна с кожата плешка(домашна),малко тиквички и зелева салата със зехтин.Аа и един резен бабек.
Хапнах добре.
Довечера си мисля за яйцаа... Обожавам яйца и имам цял картон домашнии..
Ще е някакво омлетче или бъркани с кашкавал и сирене и малко бабек , вероятно и зелева салата(много вкусна домашна и крехка зелчица , а полята със сметана е нещо невъзмножно вкусно)
Post Reply