Начало на ВМ-НВХ

Споделете вашите тренировки, менюта и резултати

Moderators: Милко Георгиев, pa4080

Post Reply
MysticalX
Ученик
Ученик

Начало на ВМ-НВХ

Post by MysticalX »

Здрасти казвам се Пламен на 32г, 184см , 86кг. Ровех в нета за някаква диета и така попаднах на spider sport. Изгледах клиповете с Милко Георгиев, прочетох голяма част от форума и реших да опитам и аз.
Last edited by MysticalX on Fri Dec 07, 2018 09:31, edited 1 time in total.
MysticalX
Ученик
Ученик

Post by MysticalX »

Храната вчера:

сутрин - 5 яйца XL ( средно по 80гр. ) и 100гр. зак. сметана
обед - 300гр. св. бекон и 300гр. шопска салата
вечер - 300гр. св. бекон и 1 царевица кочан

Като калории ги изкарвам около 3500

мазнини - 300гр.
въгл. - 40гр.
протеин - 140гр.
Last edited by MysticalX on Fri Dec 07, 2018 09:31, edited 1 time in total.
MysticalX
Ученик
Ученик

Post by MysticalX »

И така храната през изминалите дни е почти една и съща като се стремя да спазвам 60/25/15.

За момента съм доволен , храната като количество е по - малко от тази с която се хранех преди и стомахът ми все едно е полу празен, а се чувствам сит повече часове. Сладоледи и чипсове не съм си купувал тези дни :)
Last edited by MysticalX on Fri Dec 07, 2018 09:32, edited 1 time in total.
stoyancho
Асистент
Асистент

Post by stoyancho »

Успех от мен, нл ми се вижда малко храна, уеелечи малко храната и физическата активност. Дай време на режимът да заработи, при мен за година резултата е умопомрачаващ, от момче с корем и сланини изчистих до преса и вени с много активност и не тежки тренировки. От последния месец тренорам много тежко.
MysticalX
Ученик
Ученик

Post by MysticalX »

stoyancho wrote:Успех от мен, нл ми се вижда малко храна, уеелечи малко храната и физическата активност. Дай време на режимът да заработи, при мен за година резултата е умопомрачаващ, от момче с корем и сланини изчистих до преса и вени с много активност и не тежки тренировки. От последния месец тренорам много тежко.
Мерси :)

Ами храната за момента ми стига не чувствам глад, мога да пробвам да добавя още 1-2 яйца към сутрешното хранене, а ф. активност ще гледам и нея да я повиша постепенно, ако всичко е наред.
Post Reply