Дневничето на медиа_на
Moderators: Милко Георгиев, pa4080
- Joss Stone
- Асистент

-
freelancer_bg
- изгонен.
Благодаря много!
Храната вчера беше воденички,масло,салати,мръвки, сурови бадеми и лешници, 2 чаши червено вино (като за петък
)
Днес отидох в залата, ама май не трябваше.Уж ми се ходеше, ама тренировката ми беше мудна и трудна не знам защо
3 набирания подхват
МВР - 2х5х15;5х12,5
тяга - 3х5х70
кофички на пейка- 3х10
крака от висилка 3х10
странични наклони - 3х5х30 (27,5 беше зает, ама 30 ми дойде бая)
Храната вчера беше воденички,масло,салати,мръвки, сурови бадеми и лешници, 2 чаши червено вино (като за петък
Днес отидох в залата, ама май не трябваше.Уж ми се ходеше, ама тренировката ми беше мудна и трудна не знам защо
3 набирания подхват
МВР - 2х5х15;5х12,5
тяга - 3х5х70
кофички на пейка- 3х10
крака от висилка 3х10
странични наклони - 3х5х30 (27,5 беше зает, ама 30 ми дойде бая)
Имало едно време.......
Благодаря!galia wrote:Големи сте сладури и двамата!
Храната днес:
3 яйца, 20 г масло,краставица
пъстърва, 1/2 домат и пак тлкова краставица, парче свинско (40-50 г ) и не повече от 20-30 г пил.дробчета (само опитвах)
сурови бадеми
160 г св.кайма, 2 яйца, шопска салата с 1 сл зехтин, 2 чаши червено вино
Тренировка нямаше.
Имало едно време.......
Щях да кажа, че снимките са страхотни, ама на тях нищо им няма - хората, които са на тях, те са страхотни
Как правиш плието? Краката колко широко ги поставяш? Мъча се аз от време на време с него, но не съм убедена в техниката, та затова те питам.
Аз за такива тежести мога само да си мечтая, моите почитания
Как правиш плието? Краката колко широко ги поставяш? Мъча се аз от време на време с него, но не съм убедена в техниката, та затова те питам.
Никога не е късно да бъдеш това, което би могъл да бъдеш.
Краката ги поставям на ширината на раменете или малко повече, хващаш тежестта и клякаш с максимално изправен гръб и рамене...дано ме разбраорион wrote: Как правиш плието? Краката колко широко ги поставяш? Мъча се аз от време на време с него, но не съм убедена в техниката, та затова те питам.
Имало едно време.......
http://spidersport.com/home-workout.php#4galia wrote:Мисля, че плието се изпълнява с доста по-широко поставени крака от ширината на раменете - примерно два пъти.
strength is not “gender-specific”, it is “belief” specific
Именно, че на снимките на сайта виждам огромна разлика в ширината на краката на първата и на втората снимка. Аз доста силно се разкрачвам, но не мога да избегна известно навеждане в крайна долна позиция. То, дупето, все някъде трябва да иде, а долу, освен да е назад - не виждам накъде другаде да го засиля. Общо взето в нета нищо смислено не намерих по този повод. Затова питам, благодаря. И се извинявам 
Никога не е късно да бъдеш това, което би могъл да бъдеш.