Резултати с ВМ-НВД
Moderators: Милко Георгиев, pa4080
-
Галина Толкингтън (galya)
- Ст. асистент

Браво Мирка:)
Не забравяй, че от малкото хора, които само след 6 месеца могат да кажат, че са постигнали целите си, за които са ни потърсили. Радвам се, че вече си самостоятелна, устремена и мотивирана. За лошите мисли - не ги оставяй да те поглъщат. Тесвай се и винаги мисли: колко лоша е тази ситуация в сравнение с друга?
Не забравяй, че от малкото хора, които само след 6 месеца могат да кажат, че са постигнали целите си, за които са ни потърсили. Радвам се, че вече си самостоятелна, устремена и мотивирана. За лошите мисли - не ги оставяй да те поглъщат. Тесвай се и винаги мисли: колко лоша е тази ситуация в сравнение с друга?
- Милко Георгиев
- Академик

Браво на теб, малка Мира, че поемаш отговорности в живота си! Това винаги се отплаща за добро!Joss Stone wrote:Снощи, докато заспивах след един ужасен ден, опитвайки се да намеря решение на неразрешима за момента ситуация, от никъде изникна една чудесна мисъл, която ме накара да се зарадвам за пръв път този ден- вече сме почти края на февруари, което значи че повече от половин година продължавам тренировките си. За повече хора, тренирали цял живот това е нищо, обаче аз никога не съм проявявала такова постоянство по отношение на спорт. Хиляди благодарности на Милко и Галя по този повод; че ме научиха да не се страхувам от тежестите; че мога много повече, отколкото си мисля; както и за това, че са създали място, с толкова чудесна и приятелска атмосфера
Кондиционен треньор
за последните 6 месеца отклонението ми от "идеалното тегло" намаля от -17% на -8.6%(и в двата случая съм по-малко).
хайде и тук да се изфукам: опитвам се да спазвам вм-нвх от август, като есента имах през седмица сладки тъпкания. после спрях. за месец и половина (от преди коледа до средата на февруари) - 4% мазнини надолу, по 2-4 см от разните обиколки, като съм най-доволна от талията - минус 3 см. действа ми адски мотивиращо и не се сещам за сладко. 
Nothing tastes as good as being lean feels.
-
Лазар Радков (Thai)
- изгонен.
за вече 2г НВД с малки прекъсвания и някои други отклонения съм +10кг и не съм се разболявал нито веднъж
а да - междувременно пробених тотално начина си на живот, учебното заведение, специалността, начина на мислене (особено в тази посока дръпнах особено - кой каза, че мозъка му трябвала яко глюкоза?
) работата, пътя, по който вървя, обкръжението, средата, целите си ... реалността 
а да - междувременно пробених тотално начина си на живот, учебното заведение, специалността, начина на мислене (особено в тази посока дръпнах особено - кой каза, че мозъка му трябвала яко глюкоза?
Брей,станала една година
Изброявам по точки:
1.анорексичката умря
2.интересно...за това време успях да с отгледам "проблем с теглото",който никога не съм имала,и да го разкарам.Като за целта се появяваха точните механизми,в точното време
3.визията за живота ми се промени тотално-пренаредиха се приоритетите.Избистриха се до ЕСТЕСТВЕНИТЕ ВАЖНИ НЕЩА.
Главният резултат от това е следния:
прекарвам огромно количество активно време с децата си,защото съм ги направила ,за да мине живота ми с тях.(Имам дълг към големия-след първата му година избягах от нег о в див кариеризъм,който продължи през ЦЯЛАТА ми втора бременност.)
Дружките ме гледат опулено,защото изглежда странно за мен да не работя на 2 места и да нямам 2 гледачки.За сметка на това ,имам гледачка
Междувременно работата ми се нарежда точно според визията,която имам за нея
(така е,Тай,мда)
Най после биологията на тялото ми кореспондира с необременения ми с предразсъдъци мозък
(месцето,мазнинката и т.н.=>...)
Имам си сила да мъкна всички двойни дози багаж,колела,ски,деца,торби с пържоли,и 10литрови води.
Много повече време се радвам на живота,отколкото се тормозя.
та и при мен промените са по-скоро психо...точно каквото ми трябваше.
друг път ще ви разкажа от какво и как съм се издърпвала за косата
=> 
Изброявам по точки:
1.анорексичката умря
2.интересно...за това време успях да с отгледам "проблем с теглото",който никога не съм имала,и да го разкарам.Като за целта се появяваха точните механизми,в точното време
3.визията за живота ми се промени тотално-пренаредиха се приоритетите.Избистриха се до ЕСТЕСТВЕНИТЕ ВАЖНИ НЕЩА.
Главният резултат от това е следния:
прекарвам огромно количество активно време с децата си,защото съм ги направила ,за да мине живота ми с тях.(Имам дълг към големия-след първата му година избягах от нег о в див кариеризъм,който продължи през ЦЯЛАТА ми втора бременност.)
Дружките ме гледат опулено,защото изглежда странно за мен да не работя на 2 места и да нямам 2 гледачки.За сметка на това ,имам гледачка
Междувременно работата ми се нарежда точно според визията,която имам за нея
Най после биологията на тялото ми кореспондира с необременения ми с предразсъдъци мозък
Имам си сила да мъкна всички двойни дози багаж,колела,ски,деца,торби с пържоли,и 10литрови води.
Много повече време се радвам на живота,отколкото се тормозя.
та и при мен промените са по-скоро психо...точно каквото ми трябваше.
друг път ще ви разкажа от какво и как съм се издърпвала за косата
Чистачка имам,не гледачка.
4.Срещнах изключителни хора.Много обичам това да се случва
5.не боледувах почти година.това е уникално
6.порасна ми дупе-отива ми
7.Винаги съм искала дните ми да са пълни с активност до дупка,без това да ми уморява главата.Сега е факт.Щото се подреди главата.
8.здравословно-ходя по границата на диабета(наследство,стрес)Ако не бях открила ТЕЗИ ПЪТИЩА,щях да съм отвъд нея(и кво от туй-и Боян е отвъд нея
)
9.Благодаря на МИЛКО за остротата,на ГАЛЯ за мекотата,на ВАНЯ за спокойствието,на НИНО за добротата,на ДЖИХАДЧО за съветите на ВАСКО за свежестта,и на МИТАКА за вечната усмивка,
и на ИВАН,че го има
Нещо се разплещих,хайде стига ви толкова
4.Срещнах изключителни хора.Много обичам това да се случва
5.не боледувах почти година.това е уникално
6.порасна ми дупе-отива ми
7.Винаги съм искала дните ми да са пълни с активност до дупка,без това да ми уморява главата.Сега е факт.Щото се подреди главата.
8.здравословно-ходя по границата на диабета(наследство,стрес)Ако не бях открила ТЕЗИ ПЪТИЩА,щях да съм отвъд нея(и кво от туй-и Боян е отвъд нея
9.Благодаря на МИЛКО за остротата,на ГАЛЯ за мекотата,на ВАНЯ за спокойствието,на НИНО за добротата,на ДЖИХАДЧО за съветите на ВАСКО за свежестта,и на МИТАКА за вечната усмивка,
и на ИВАН,че го има
Нещо се разплещих,хайде стига ви толкова
Айде и аз да се подпиша в темата със скромните ми НВД-резултати, че като ви чета и ще се разчуствам още малко
Сериозно НВД от близо 2 месеца (от 05.01.07.), преди това опити, но придружени с периодични натъпквания, които разваляха всичко
без много промени в теглото (за добро или зло)
сантиментри
- 4 см. от бедрото горе
-2-3 см. от ханша
(талия не меря)
-никакво сладко за тоя период (това ми е мн важно постижение, затова го слагам към резултати
-никакви тъпкания, повръщания...
-изцяло промяна на мислене, самочуствие, настроение, желание за всичко, което трябва/искам да правя, повече енергия, повече хъс, абе чуствам се страхотно и най-вече - най сетне чиста съвест след ядене!
Не е много, но за такъв кратък -период съм доволна, пиша го, за да се мотивират "новите", защото като открих форума, това беше темата, която препрочитах няколко пъти
Цел от тук нататък
-доказване на семейството, че "работи" и следващи опити, да ги убедя в тоя начин на хранене (за сега само мама се поддава
-перфектната фигура
Блегодаря на всички форумци, на модераторите за отзивчивостта, за съветите, за инфото, което ни дават и за прекрастният форум, който са създали! ОБичам ви
Светът е кръчма, да седнем на една маса .
Здравейте! За първи път пиша във Вашия форум.
Диетата ми е известна от много години. Преди 2 г. я пазих с много добър резултат - от 75 кг паднах на 69 кг. После се сринах психически, имах нервна криза, и бях спряла да ям. След като се възстанових от срива зарязах диетата и отново си качих килограмите.
В момента съм 80 кг. (толкова бях миналата седмица - стартово тегло) при височина 172 см и възраст 28 г. На НВД съм от 7 дни и след първите 4-5 дни бях с 1.500 кг. надолу, а тази сутрин установих, че съм качила и отново съм 79.600 кг.
Моят голям проблем е, че в началото на юни ще се женя и много искам да съм красива и фина булка. Кръгла талия и пухкави ръце!!! Направо не ми се мисли!
Та, много моля - как да сваля до 68 кг. до края на май?
В момента спазвам диетата в най-строгия й вариант - само месо, зеленчуци - умерено. никакво мляко или сирене! Когато ми се прияде сладко - диетичен шоколад - само 4 % въглехидрати. Ям също и топено сирене - 0.1 % въглехидрати.
През тази седмица не съм допускала никакви опущения, ама никакви! Волята ми е желязна!
Обмислям закупуването на велоергометър? Добра идея ли е?
Диетата ми е известна от много години. Преди 2 г. я пазих с много добър резултат - от 75 кг паднах на 69 кг. После се сринах психически, имах нервна криза, и бях спряла да ям. След като се възстанових от срива зарязах диетата и отново си качих килограмите.
В момента съм 80 кг. (толкова бях миналата седмица - стартово тегло) при височина 172 см и възраст 28 г. На НВД съм от 7 дни и след първите 4-5 дни бях с 1.500 кг. надолу, а тази сутрин установих, че съм качила и отново съм 79.600 кг.
Моят голям проблем е, че в началото на юни ще се женя и много искам да съм красива и фина булка. Кръгла талия и пухкави ръце!!! Направо не ми се мисли!
В момента спазвам диетата в най-строгия й вариант - само месо, зеленчуци - умерено. никакво мляко или сирене! Когато ми се прияде сладко - диетичен шоколад - само 4 % въглехидрати. Ям също и топено сирене - 0.1 % въглехидрати.
През тази седмица не съм допускала никакви опущения, ама никакви! Волята ми е желязна!
Включи движение задължително.Това ще ускори процеса на сваляне много. Не ограаничавай много калориите, за да не се нахвърляш на храна.Имаш време до юни ще успееш да си красива булка:)Воля и постоянство!Успехasja wrote:Здравейте! За първи път пиша във Вашия форум.
теглото може да флуктуира до 1-2 кила, в зависимост от това колко вода си пила и други такива фактори. 1 ден назад не е нищо, въпроса е да не става тенденция.asja wrote:първите 4-5 дни бях с 1.500 кг. надолу, а тази сутрин установих, че съм качила и отново съм 79.600 кг.
Когато ми се прияде сладко - диетичен шоколад - само 4 % въглехидрати. Ям също и топено сирене - 0.1 % въглехидрати.
диетичните и диабетичните продукти не са за препоръчване, топеното сирене - също.
велоаргометър не ти е нужен - харесай си едно стълбище и ги качвай.
jihad4o wrote:теглото може да флуктуира до 1-2 кила, в зависимост от това колко вода си пила и други такива фактори. 1 ден назад не е нищо, въпроса е да не става тенденция.asja wrote:първите 4-5 дни бях с 1.500 кг. надолу, а тази сутрин установих, че съм качила и отново съм 79.600 кг.
Когато ми се прияде сладко - диетичен шоколад - само 4 % въглехидрати. Ям също и топено сирене - 0.1 % въглехидрати.
диетичните и диабетичните продукти не са за препоръчване, топеното сирене - също.
велоаргометър не ти е нужен - харесай си едно стълбище и ги качвай.
Ами какво сладко да хапвам, много често ме гони глад за сладкория?
И друго исках да попитам - от ежедневно каране на велоергометър ще ми наедреят ли прасците? Не ми се ще.