Между другото, предполагам, там за основен транспорт ще ползвате метрото (супер бързо и удобно е), та един билет, мисля беше 2 евро, има 10 билета за 11.90 евро и с един билет можеш да стигнеш до всяка метро станция, прекачванията не се таксуват ... тоест до почти всяка точка на града, цената е 1.20 ... за да стигна в София от точка А до точка Б, обикновено сменям 1 моетро, и два автобуса, примерно, по 70 стотинки това прави същата цена, като изключим това, че в Париж въпреки, големите разстояния, от едната до дтугата точка се стига за 20 минути да речем, а в София, за 1 час и 20 минути, ако имаме късмет. София и метро - баба и космус
хроники - па40 (05.2006 - 03.2011)
Moderators: Милко Георгиев, pa4080
Да така се казва:) И спирката така се казва (Pere Lachaise), там се пресичат линия 2 и линия 3 (направление Gallieni), единия от входовете е точно до изхода на метрото.
Между другото, предполагам, там за основен транспорт ще ползвате метрото (супер бързо и удобно е), та един билет, мисля беше 2 евро, има 10 билета за 11.90 евро и с един билет можеш да стигнеш до всяка метро станция, прекачванията не се таксуват ... тоест до почти всяка точка на града, цената е 1.20 ... за да стигна в София от точка А до точка Б, обикновено сменям 1 моетро, и два автобуса, примерно, по 70 стотинки това прави същата цена, като изключим това, че в Париж въпреки, големите разстояния, от едната до дтугата точка се стига за 20 минути да речем, а в София, за 1 час и 20 минути, ако имаме късмет. София и метро - баба и космус
Само човек способен на мисъл е способен на любов.
Felix qui nihil debet.
Felix qui nihil debet.
Мерси, непременно ще се види. Ако стигнем до Париж де. Защото се оказа, че всички полети за днес от летище София се отменени, и приятелката, която ще идва в Бон в 3, за да летим за Париж в 7, може да си остане в София. А утре се очаква и мъгла... Сега да видим силата на визуализациятаalfa wrote: Супер яко изказване).
Пер Лашез е гробището.
Пачо, не съм имала честта да пътувам с метрото в София, но мога да си го представя. В Ню Йорк беше супер бързо и готино - два долара, в повечето случаи с безплатно прекачване. И за по-малко от 20-тина минути си от upper west side до world trade center.
та на темата:)
- кръгови движения
на бирания (L) 3х5@надхват + 3х5@подхват / кофи 6х5@15кг
френска преса 5х8@30кг / сгъване на пейка 5х8@35,35,32.5,30,30
- 35 минути - бях забравил колко са лесни за изпълнение изолираниите упражнения
- кръгови движения
на бирания (L) 3х5@надхват + 3х5@подхват / кофи 6х5@15кг
френска преса 5х8@30кг / сгъване на пейка 5х8@35,35,32.5,30,30
- 35 минути - бях забравил колко са лесни за изпълнение изолираниите упражнения
Felix qui nihil debet.
Felix qui nihil debet.
-
Лазар Радков (Thai)
- изгонен.
от време на време като изтрещя тотално надвечер в залата или когато не мога да тренирам крака , правя бицепс/трицепс за ташак.
Казах ли "за ташак"? Ами ташак са да
А се чудих как хората тренират по час и половина и отгоре и след това все едно не са тренирали.
Ходи прави тяги, набираня, военни преси, клекове, обръщания, странични преси, напади и т.н. един час и след това нека си говорим (не към пачо а към изолирашите типове по принцип)
Онзи ден в магазина става слушател на следния разговро: "Аве, братле, аз оставам тотално на изолиращите упражнения - натоварват ме по-добре"
- не бъракйте "напомпат" с "натоварват"
- и как няма да останеш на изолиращите кат оси се пробвал на много ставните и нито си могъл да вдигнеш много тежест, а не са били като да сгъваш за бицепс, излезнал ти е въздуха май ... и дупе се иска, ама да го стискаш и да вдигаш, а де да го въртиш и да го подаваш насам-натам.
успех
Казах ли "за ташак"? Ами ташак са да
А се чудих как хората тренират по час и половина и отгоре и след това все едно не са тренирали.
Ходи прави тяги, набираня, военни преси, клекове, обръщания, странични преси, напади и т.н. един час и след това нека си говорим (не към пачо а към изолирашите типове по принцип)
Онзи ден в магазина става слушател на следния разговро: "Аве, братле, аз оставам тотално на изолиращите упражнения - натоварват ме по-добре"
- не бъракйте "напомпат" с "натоварват"
- и как няма да останеш на изолиращите кат оси се пробвал на много ставните и нито си могъл да вдигнеш много тежест, а не са били като да сгъваш за бицепс, излезнал ти е въздуха май ... и дупе се иска, ама да го стискаш и да вдигаш, а де да го въртиш и да го подаваш насам-натам.
успех
ба, Тай, хора всякакви ...
Примерно в тази зала има един пич, дето има е'ати и бицепсите - да де до тук съм го виждал поне 10 пъти и никога не е правел, нещо по-различно от 2-3 упражнения за гърди, флайс и 2-3 машини и 5-6 упражнения за бицепс - е'ати програмата има този младеж. И то така да той само бицепс има, няк смешно седят тия ръце на фона на гърба му, ама щом го влече, к'во мога да направя.
И нали всичко според целите, е-п аз май цел си нямам, щот тренировките ми са едни, подредени, подредени, подредени - обаче пък ми харесва как ми се отразява ...
... поне спряха да ми правят забележки, че неможело така да клякам и докато си почивам да се набирам, примерно, така кръвта се движела из цялото тяло и неможело да се напомпя - според шевчето имало две момчета дето ходели в тази зала, те били по 120 килограма и само те можели да правят такива тежки тренировки - тази седмица ги видях и двамата, вярно са по 120 килограма - кюфтаци - обаче с тези си кореме, малко ме съмнява да могат да клекнат, за набиране не ми се мисли, по-скоро са способни да свалят лоста на земята, ако успеят да го докопат
Примерно в тази зала има един пич, дето има е'ати и бицепсите - да де до тук съм го виждал поне 10 пъти и никога не е правел, нещо по-различно от 2-3 упражнения за гърди, флайс и 2-3 машини и 5-6 упражнения за бицепс - е'ати програмата има този младеж. И то така да той само бицепс има, няк смешно седят тия ръце на фона на гърба му, ама щом го влече, к'во мога да направя.
И нали всичко според целите, е-п аз май цел си нямам, щот тренировките ми са едни, подредени, подредени, подредени - обаче пък ми харесва как ми се отразява ...
... поне спряха да ми правят забележки, че неможело така да клякам и докато си почивам да се набирам, примерно, така кръвта се движела из цялото тяло и неможело да се напомпя - според шевчето имало две момчета дето ходели в тази зала, те били по 120 килограма и само те можели да правят такива тежки тренировки - тази седмица ги видях и двамата, вярно са по 120 килограма - кюфтаци - обаче с тези си кореме, малко ме съмнява да могат да клекнат, за набиране не ми се мисли, по-скоро са способни да свалят лоста на земята, ако успеят да го докопат
Felix qui nihil debet.
Felix qui nihil debet.
http://youtube.com/watch?v=gOXFt7qFf04
има го и на още един клип, някъде назад по страниците:)
има го и на още един клип, някъде назад по страниците:)
Felix qui nihil debet.
Felix qui nihil debet.
Едно меню:
Code: Select all
М Б В
к.к. 1380 %кк/ден 726 %кк/ден 109 %кк/ден = 2217 кк/ден
гр 153гр 62,3% 181гр 32,8% 27гр 4,9%Само човек способен на мисъл е способен на любов.
Felix qui nihil debet.
Felix qui nihil debet.
Значи вчера, отидох на масаж, най-накрая. Целта е да се справим с нерва на задника, който ме нерви, последната година. За това и казвам, най-накрая. Не бях ходил до сега, а то било хубаво
И на всичкото отгоре, има ефект - другата седмица пак ... незнам, какво ми направи тази жена, обаче се прибрах, наядох и заспа в 4-и следобед - станах в 10 вечерта, за да вечерям ... може пък да съм бил изморен ...
днес:
- загряване, стави, ~8-10 набирания, не ги броих
обръщане 5х5@60кг - мога да кажа че не ме боли и по този въпрос, мога да кажа супер ...
странична преса 5х5@23кг
повдигане карака от вис 3х6 / разтваряне дъмбели в страни 3х10@10кг
кофи 5,5,8@+20кг / разтваряне дъмбели в страни от наведен 3х10@10кг
- 45 минути - малко дълго, ам пък от друга страна 7 движения:)
Днес е хубав ветровит ден или поне за мен
- какво съм ял до тук
закуска: 200 суджук на скара + 60-70гр сирене + рибено масло
междинна: малко кокосов орех 20-30гр
обед: 100гр суджук на скара + 100гр черен дроб варен + 3 яйца
.... за следобед и вечедря мисля да има свинско с зеленчуци на фурна, ако не ме премързи, ако ме премързи ще са бъркани яйца с зеленчуци и нещо от месо:)
днес:
- загряване, стави, ~8-10 набирания, не ги броих
обръщане 5х5@60кг - мога да кажа че не ме боли и по този въпрос, мога да кажа супер ...
странична преса 5х5@23кг
повдигане карака от вис 3х6 / разтваряне дъмбели в страни 3х10@10кг
кофи 5,5,8@+20кг / разтваряне дъмбели в страни от наведен 3х10@10кг
- 45 минути - малко дълго, ам пък от друга страна 7 движения:)
Днес е хубав ветровит ден или поне за мен
- какво съм ял до тук
закуска: 200 суджук на скара + 60-70гр сирене + рибено масло
междинна: малко кокосов орех 20-30гр
обед: 100гр суджук на скара + 100гр черен дроб варен + 3 яйца
.... за следобед и вечедря мисля да има свинско с зеленчуци на фурна, ако не ме премързи, ако ме премързи ще са бъркани яйца с зеленчуци и нещо от месо:)
Last edited by pa4080 on Tue Jan 29, 2008 21:45, edited 1 time in total.
Felix qui nihil debet.
Felix qui nihil debet.