Нещо явно куца и в момента стамината при теб не работи, дори може да не е на основа сила, ами да е ограничение в главата:) Според мен стамините би трябвало да работят почти мигновено, правиш една стамина и на следващата тренировка си по-силен:)
Класическият подход в такъв случай е да промениш коренно тренировката за известно време. Или въобще да спреш да тренираш за известно време, ако не си го правил в последните 3-4 месеца.
Аз бих ти препоръчал следното, пък ти се съгласявай с него до каквато степен искаш

Даже два варианта:
1.1. Една седмица почивка.
1.2. Определяне на 1RM опитно със 70% от предполагаеното 1RM, за дадените упражнения. И започване на тренировките отново.
2.1. За примерно три седмици:
- тренировка1: "мъртва тяга" 5х5 с 83% 1RM с добавяне по 2.5 кг на всяка тренировка - това за сила.
- тренировка2: клек 3х10 с 70% 1RM + напади 2х10 с 65% 1RM - и добавяне по 2.5 кг на всяка тренировка - това за издържливост...
2.2. Определяне на 1RM опитно със 70% от предполагаеното 1RM, за дадените упражнения. И продължаване на тренировките, в желаната посока.
(и в двете тренировки почивките са дълги по 3-4 минути)
разсъждения: добавянето на малки тежестти работи много добре, в смисъл такъв, че мозъка се лъже по този начин и ти позволява да направиш повторенията от предишната тренировка със "съвсем малко по-коляма тежест". Всъщност 2.5кг/(100кг*100) = 2.5%, за четири тренировки това са 10%. Тоест ако имаш за мъртва тяга 1RM = 120кг -> 83%*120кг = 100кг (това е тежест за 7 повторения) -> 5х5 (може и друго) за 4 седмици с +2.5кг на седмица - стигаш до 100+10кг или от 83%1RM си скочил на 93%1RM. Ако добавим една стандартна грешка към резултата +/-20% в крайна сметка ще си повишил силата си за 1RM с от 8% до 12%.
Всичко звучи перфектно, проблема единствено е, че това рано или късно спира да работи и е необходима промяна.
или трети вариант (само за един месец):
1.1.
2.1.
2.2.
и така, аз се отплеснах:)
Само човек способен на мисъл е способен на любов.
Felix qui nihil debet.